Τελευταία Νέα
Πολιτική

Απ. Κακλαμάνης (ΠΑΣΟΚ) - Διαψεύδει ότι υπήρξε συνεννόηση με τον Γ. Παπανδρέου πριν την ψηφοφορία της Κυριακής

Απ. Κακλαμάνης (ΠΑΣΟΚ) - Διαψεύδει ότι υπήρξε συνεννόηση με τον Γ. Παπανδρέου πριν την ψηφοφορία της Κυριακής
Τονίζει ότι ψήφισε κατά συνείδηση
Για αντιΠΑΣΟΚική εκστρατεία με σκοπό τη δημιουργία σύγχυσης και αποπροσανατολισμού κάνει λόγο ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Απ. Κακλαμάνης, με νέα ανακοίνωση του.
Μάλιστα ο κ. Κακλαμάνης αφήνει αιχμές κατά συγκεκριμένων μέσων αναφέροντας ότι  «διάφορα πολιτικά ή δημοσιογραφικά «σαπρόφυτα» των ΜΜΕ, που ελέγχει το σύμπλεγμα γνωστών εκδοτών και τραπεζιτών παραφράζοντάς τον Γκαίμπελς λένε: ”ψευδολογείτε, ψευδολογείτε, κάτι θα μείνει!”».
Ο κ. Κακλαμάνης στη συνέχεια διευκρινίζει ότι δεν προηγήθηκε καμία συνεννόηση με τον πρώην Πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου πριν τη ψηφοφορία της Κυριακής, ενώ τόνισε ότι ο ίδιος ψήφισε κατά συνείδηση.
Παράλληλα διαψεύδει ότι την επόμενη μέρα αποχώρησαν από την Βουλή βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατά τη διάρκεια της ομιλίας του επί της πρότασης μομφής του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Προέδρου της Βουλής.
Ο κ. Κακλαμάνης διαμηνύει ότι η ενότητα της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ θα παραμείνει αρραγής.
Τέλος ο κ. Κακλαμάνης στέλνει μήνυμα ενότητας τονίζοντας ότι όλοι, από την κορυφή μέχρι τη βάση του ΠΑΣΟΚ, σφυρηλατώντας την ενότητά  οφείλουν να απαντήσουν στη συνεχιζόμενη τέσσερα χρόνια τώρα επιχείρηση διάλυσης της παράταξής και να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες του Μαΐου 2014

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης