Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σταθάκης (ΣΥΡΙΖΑ) – Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να κερδίσει τις εκλογές πείθοντας την κοινωνία

Σταθάκης (ΣΥΡΙΖΑ) – Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να κερδίσει τις εκλογές πείθοντας την κοινωνία
Θα μειώσουμε το ΦΠΑ σε προϊόντα και υπηρεσίες, θα επαναφέρουμε το αφορολόγητο στα 12.000 ευρώ




Την άποψη ότι τις επικείμενες εκλογές πρέπει να τις κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ, πείθοντας την κοινωνία για τις θέσεις του εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γ.Σταθάκης.
«Τις εκλογές δεν θα τις χάσει η κυβέρνηση μόνο με τη λανθασμένη πολιτική της, αλλά πρέπει να τις κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ πείθοντας την κοινωνία για τις θέσεις του» τόνισε σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Σταθάκης.
Ο κ.Σταθάκης είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σχεδιάζει να μειώσει το ΦΠΑ σε προϊόντα και υπηρεσίες λαϊκής κατανάλωσης, τονίζοντας ότι στα άμεσα σχέδια είναι και η επαναφορά του αφορολόγητου στα 12.000 ευρώ.
Ερωτηθείς αν ο ΣΥΡΙΖΑ σχεδιάζει και την κατάργηση της έκτακτης εισφοράς στο πλαίσιο των φορολογικών αλλαγών που μελετά, ο κ.Σταθάκης απέφυγε να δεσμευτεί, αναφέροντας ότι αυτό είναι μια τεχνική λεπτομέρεια και όχι το βασικό πρόβλημα του φορολογικού μας συστήματος.
Σε ότι αφορά το χρέος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι πρέπει να υπάρξει μεγάλη επέκταση της αποπληρωμής του, μηδενικό επιτόκιο και ανάλογα με την προέλευση του χρέους «κούρεμα».
«Η Ελλάδα δεν μπορεί να αποπληρώσει 82 δις ευρώ  χρέος έως το 2020, μόνο από πλεονάσματα και ιδιωτικοποιήσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Σταθάκης.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης