Τελευταία Νέα
Πολιτική

«Πυρά» Ιωαννίδη κατά Τζιτζικώστα – Στη δική μας καρέκλα δεν θα κάτσει κανένας «καμένος»

«Πυρά» Ιωαννίδη κατά Τζιτζικώστα – Στη δική μας καρέκλα δεν θα κάτσει κανένας «καμένος»
Ο Τζιτζικώστας από την πλευρά του κάνει λόγο για πανικό του κ. Ιωαννίδη
«Πόλεμος» δηλώσεων έχει ξεσπάσει μεταξύ των δύο υποψηφίων για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τους Γ. Ιωαννίδη και Απ. Τζιτζικώστα.
Την αρχή έκανε ο ανεξάρτητος υποψήφιος, Απ. Τζιτζικώστας που στο πλαίσιο παρουσίασης του εκλογικού του κέντρου εξέφρασε τη λύπη του για τον κ. Ιωαννίδη, γιατί, όπως είπε, «είναι πανικοβλημένος και διολισθαίνει σε χαρακτηρισμούς κι επιθέσεις με χτυπήματα κάτω από τη μέση».
Πρόσθεσε πως ο πανικός είναι κακός σύμβουλος και κάλεσε τον κ. Ιωαννίδη να ανεβάσει το επίπεδο της προεκλογικής αντιπαράθεσης και να συζητήσουν την ουσία των πραγμάτων.
Άμεση ήταν η αντίδραση της παράταξης του υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας με τη ΝΔ στις αναφορές του Απόστολου Τζιτζικώστα για χτυπήματα κάτω από τη ζώνη και πανικό του κ. Ιωαννίδη.
Σε ανακοίνωση της παράταξης «Περιφέρεια Πρωταθλήτρια» και με τίτλο «Γ. Ιωαννίδης: Στην ομάδα μας δεν υπάρχουν ... καμένοι», σημειώνεται μεταξύ άλλων, «επιτέλους, ο απερχόμενος περιφερειάρχης λειτουργεί το εκλογικό του κέντρο, καθότι μέχρι σήμερα έκανε προεκλογική εκστρατεία από τις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Δημοσίου».
«Αντιλαμβανόμαστε την αδυναμία του να το εγκαινιάσει με τον παραδοσιακό τρόπο. Ίσως ακόμη δεν πήρε σχετικές εντολές από τον κ. Καμμένο, τα λόγια του οποίου («ό,τι τού ζήτησα το έκανε, οπότε είναι πλέον πολύ κοντά μας»), δεν τόλμησε ούτε να τα αμφισβητήσει ούτε να τα διαψεύσει. Ο κ. Τζιτζικώστας, αντί να προσπαθεί να κάνει χαριτωμένα σχόλια για ευαίσθητες προσωπικές υποθέσεις, ας απαντήσει γιατί αναγκάζεται να επιστρατεύσει στην προεκλογική μάχη ακόμα και τη σύντροφό του. Αυτό είναι απόδειξη πανικού. Όσο για τη θέση του αντιπεριφερειάρχη, στη δική μας καρέκλα δεν θα κάτσει κανένας «καμένος».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης