Τελευταία Νέα
Πολιτική

Απ. Κακλαμάνης - «Υπερκομματικά αφεντικά» επιδιώκουν τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ

Απ. Κακλαμάνης - «Υπερκομματικά αφεντικά» επιδιώκουν τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ
Ο κ . Κακλαμάνης καλεί τους πολίτες που πίστεψαν στο ΠΑΣΟΚ να αδιαφορήσουν σε όσα διχαστικά για το κόμμα διοχετεύονται από τα Media
Τη δική του απάντηση στα όσα ακούστηκαν για την αντιπαράθεσή του με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, μετά την απόφασή του να ψηφίσει «παρών» στο άρθρο για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, κατά τη σχετική κοινοβουλευτική διαδικασία επί του πολυνομοσχεδίου, έδωσε ο Απόστολος Κακλαμάνης.
Ο βουλευτής επιχειρεί να στείλει μήνυμα ενότητας στο ΠΑΣΟΚ τονίζοντας ότι στόχος του δεν είναι η διάλυση του Κινήματος, αλλά και ότι ο ίδιος, με τη στάση του στη Βουλή, άσκησε ένα συνταγματικό του δικαίωμα.
Ο κ . Κακλαμάνης καλεί τους πολίτες που πίστεψαν στο ΠΑΣΟΚ να αδιαφορήσουν σε όσα διχαστικά για το κόμμα διοχετεύονται από τα «Media του τραπεζικού και εκδοτικού κατεστημένου» που εκμεταλλεύεται, όπως τονίζει,  το γεγονός ότι ασκώντας το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμά του δεν υπερψήφισα το άρθρο του χθεσινού νομοσχεδίου που αφορά στο τραπεζικό σύστημα.
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αναφέρεται και στις εκλογές του Μαΐου λέγοντας ότι είναι πολύ κρίσιμες για την πατρίδα, που έχει ανάγκη πολιτικής σταθερότητας και για το ΠΑΣΟΚ που η ενδυνάμωσή του είναι όρος «εκ των ων ουκ άνευ» γι’ αυτή.
«Γι’ αυτή τη μάχη πρέπει, σφυρηλατώντας την ενότητά μας, να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις» τονίζει.
Παράλληλα κάνει λόγο για «υπερκομματικά αφεντικά» του τόπου που επιδιώκουν τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ από την ίδρυσή του, ενώ εξαπολύει επίθεση σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.
Μάλιστα ο κ. Κακλαμάνης αφήνει υπονοούμενα για συγκεκριμένα ΜΜΕ.
Μόνιμος στόχος, συνεχίζει, η διάλυση του ΠΑΣΟΚ και επισημαίνει ότι  φροντίζουν να ξεχάσει ο λαός ποιοι κυβερνούσαν 5,5 χρόνια τον τόπο ως το 2009, αφήνοντας έλλειμμα 25 δις ευρώ, ποσό το οποίο όπως  λέει «μηδενίστηκε με τα μέτρα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και τις αιματηρές θυσίες του λαού, για να φτάσουμε έστω και με καθυστέρηση ενός έτους σε πρωτογενές πλεόνασμα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης