Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μείζον πολιτικό θέμα η άγρια κόντρα Βενιζέλου – Παπανδρέου – Μπορεί να τινάξει στον αέρα την κυβέρνηση – Θα τεθεί θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ;

Μείζον πολιτικό θέμα η άγρια κόντρα Βενιζέλου – Παπανδρέου – Μπορεί να τινάξει στον αέρα την κυβέρνηση – Θα τεθεί θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ;
Ο Βενιζέλος απέτυχε ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ο Παπανδρέου αντεπιτίθεται
Μείζον πολιτικό θέμα η άγρια κόντρα Βενιζέλου – Παπανδρέου.
Μπορεί να τινάξει στον αέρα την κυβέρνηση.
Το ΠΑΣΟΚ πλέον βρίσκεται υπό διάλυση.  
Ο Βενιζέλος απέτυχε ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ο Παπανδρέου αντεπιτίθεται ενώ δεν μπορεί να μείνει απαρατήρητη και η στάση του Απόστολου Κακλαμάνη που ακολούθησε τον δρόμο Παπανδρέου και δεν ψήφισε το άρθρο δύο του πολυνομοσχεδίου.  
Οι κινήσεις Παπανδρέου να καταψηφίσει το άρθρο δύο του πολυνομοσχεδίου για τις τράπεζες είχε μια σημειολογία.
Δεν ήθελε να ρίξει την κυβέρνηση καθώς στην πρώτη φάση του ονομαστικού καταλόγου είχε ψηφίσει ναι αλλά κατά την διαδικασία της ονομαστικής ψηφοφορίας και έχοντας διασφαλίσει ότι η κυβέρνηση δεν κινδυνεύει έστειλε ένα μήνυμα στον Βενιζέλο.
Ορισμένοι θεωρούν ότι με την κίνηση του αυτή μετρίασε επικοινωνιακά το επικοινωνιακό φάουλ του ΣΥΡΙΖΑ να υποβάλλει πρόταση μομφής κατά του Στουρνάρα του υπουργού Οικονομικών που όμως απορρίφθηκε από την βουλή.
Ο Παπανδρέου δεν είναι ένας τυχαίος βουλευτής.
Ήταν πρόεδρος στο ΠΑΣΟΚ, διαθέτει μηχανισμό στο ΠΑΣΟΚ και θεωρεί ότι ο Βενιζέλος έχει αποτύχει παταγωδώς.
Ο Βενιζέλος όντως έχει αποτύχει παταγωδώς καθώς έχει οδηγήσει το ΠΑΣΟΚ στο 4% με 5% δημοσκοπικά.
Πρόκειται για καταστροφή.
Είναι προφανές ότι ο Παπανδρέου διαβλέπει ότι το ΠΑΣΟΚ θα καταρρεύσει στις ευρωεκλογές και ίσως τότε να τεθεί θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ.
Ο Βενιζέλος από την άλλη γνωρίζει ότι δεν μπορεί να διαγράψει τον Παπανδρέου αφενός λόγω της οριακής πλειοψηφίας της κυβέρνησης αφετέρου γιατί θα προκαλέσει χάος στο εσωτερικό του καταρρέοντος ΠΑΣΟΚ.
Το ΠΑΣΟΚ κινδυνεύει να συντριβεί και ο Παπανδρέου προσπαθεί να αποτρέψει την καταστροφή αναφέρουν ορισμένοι.
Με βάση δημοσιεύματα ο Βενιζέλος σε έξαλλη κατάσταση είπε στον Παπανδρέου «ντροπή σου, δεν μίλησες σε κανέναν για τη στάση του, ούτε απευθύνθηκες σε κανέναν για να ενημερωθείς για τη ρύθμιση που καταψήφισες»
Ο Βενιζέλος, επίσης, απευθυνόμενος στον Απόστολο Κακλαμάνη του είπε, ότι «προσβάλλεις την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης