Πολιτική

Χατζηδάκης (υπ.Ανάπτυξης) – Περιμένουμε να δούμε πως θα λειτουργήσουν οι αλλαγές

Χατζηδάκης (υπ.Ανάπτυξης) – Περιμένουμε να δούμε πως θα λειτουργήσουν οι αλλαγές
Θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα ως προς τις τιμές

Την άποψη ότι η κυβέρνηση αναμένει να δει πως θα λειτουργήσουν οι αλλαγές που προβλέπονται στο πολυνομοσχέδιο εξέφρασε ο υπουργός Ανάπτυξης, Κ.Χατζηδάκης σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1.
Ο κ.Χατζηδάκης υποστήριξε ότι οι αλλαγές αυτές θα έπρεπε να είχαν γίνει εδώ και δεκαετίες αλλά δεν προχώρησαν, λόγω αντιδράσεων από ορισμένες ομάδες.
Σχετικά με το θέμα του γάλακτος, ο κ. Χατζηδάκης επισήμανε ότι βρέθηκε η συμβιβαστική λύση, ενώ παράλληλα εξέφρασε και τις επιφυλάξεις του για τις αλλαγές της τελευταίας στιγμής.
«Απομένει να δούμε πως θα λειτουργήσει. Αν προχωρούσε η λύση που είχαμε προτείνει αρχικά, τότε είχαμε τη βεβαιότητα ότι το πράγμα θα λειτουργούσε θετικά. Τώρα, θα περιμένουμε και θα δούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Χατζηδάκης, τονίζοντας ότι οι αλλαγές αυτές θα οδηγήσουν σε θετικά αποτελέσματα ως προς τις τιμές.
«Υπήρχαν κάποια σημεία που πράγματι διαπραγματευτήκαμε με την τρόικα και επέμεινε, διότι σε άλλα σημεία των διαπραγματεύσεων υποχώρησε σε σχέση με αυτά που έλεγε η κυβέρνηση. Ήδη, είχε καταπιεί το θέμα των πλειστηριασμών, των εμπορικών μισθώσεων, του δημοσιονομικού κενού», είπε ο κ.Χατζηδάκης, υπογραμμίζοντας ότι ο άξονας στον οποίο κινείται η κυβέρνηση είναι το συμφέρον του καταναλωτή.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης