Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανεξάρτητοι Έλληνες - Στην... έξοδο 92 ακόμη στελέχη - Διαψεύδει η ηγεσία

Ανεξάρτητοι Έλληνες - Στην... έξοδο 92 ακόμη στελέχη - Διαψεύδει η ηγεσία
"Kαζάνι που βράζει" το κόμμα του Πάνου Καμμένου
(upd)Μετά τις ανεξαρτητοποιήσεις δύο βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ακόμη 92 στελέχη αποχώρησαν σήμερα, τονίζοντας πως το κίνημα κατάντησε κόμμα και καταγγέλλοντας το φλερτ με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Στην κοινή επιστολή αποχώρησης τα στελέχη χρησιμοποιούν σκληρά λόγια κάνοντας λόγο για  χωρίς τελειωμό κατρακύλα των ΑΝ.ΕΛ.
Ειδικότερα εστιάζουν στις κάκιστες επιλογές όπως υποστηρίζουν του κόμματος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου και τις παλινωδίες της ηγεσίας με πολιτικό φλερτ με ΣΥΡΙΖΑ και δέσιμο του κόμματος στο άρμα των νεοφιλελευθέρων-συντηρητικών του Κάμερον.
«Επειδή λοιπόν, εμείς φτιάξαμε ΚΙΝΗΜΑ και εσείς το καταντήσατε κόμμα (και μάλιστα με τακτικές και αντιλήψεις ολόιδιες με εκείνες που θέλαμε να πολεμήσουμε), και αφού όσοι προσπάθησαν να ανακόψουν αυτήν την πορεία δέχθηκαν μομφές, ύβρεις και περιθωριοποιήθηκαν, εμείς συνεργοί δεν θα γίνουμε. Δηλώνουμε ότι αποχωρούμε από το κόμμα σας και θέλουμε να διαγράψετε άμεσα από τα αρχεία και μητρώα σας τα στοιχεία καταλήγει η επιστολή.

Η απάντηση των ΑΝ.ΕΛ.
Τα 92 «στελέχη» των Ανεξάρτητων Ελλήνων που ανακοινώνει η ιστοσελίδα Παραπολιτικά ότι αποχωρούν, είναι παντελώς άγνωστα πρόσωπα με εξαίρεση τον Χρύσανθο Μακρή, ο οποίος έχει διαγραφεί εδώ και περίπου ένα χρόνο.
Θα παρακαλέσουμε τον υπάλληλο γνωστών συμφερόντων κ. Κουρτάκη, ο οποίος παρ’ όλες τις προσπάθειές του δεν μπόρεσε να εξαγοράσει βουλευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, να σταματήσει τις προβοκάτσιες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης