Τελευταία Νέα
Πολιτική

Προκλητικοί και απρεπείς χαρακτηρισμοί της Λ. Κανέλλη εις βάρος του Α. Τσίπρα - «Είναι… τσογλάν μπόι» - Δίχως τέλος οι αντιδράσεις

Προκλητικοί και απρεπείς χαρακτηρισμοί της Λ. Κανέλλη εις βάρος του Α. Τσίπρα - «Είναι… τσογλάν μπόι» - Δίχως τέλος οι αντιδράσεις
"Πόλεμος" ΚΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ;
Αμείωτες διατηρούνται οι αντιδράσεις έπειτα από τους χυδαίους και προκλητικούς χαρακτηρισμούς της Λιάνας Κανέλλη εις βάρος του Αλέξη Τσίπρα.
Δίχως λογική και αιτία, η βουλευτής του ΚΚΕ εξαπέλυσε ένα δριμύτατο κατηγορώ εις βάρος του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, κατά το οποίο οι ύβρεις και οι χυδαιότητες αντικατάστησαν τον πολιτικό λόγο και τα ορθολογικά επιχειρήματα.
Ειδικότερα, η Λιάνα Κανέλλη, σχολιάζοντας το γέλιο του κ.Τσίπρα (όπως αυτό αποτυπώνεται σε τρέιλερ ντοκιμαντέρ) κατόπιν της επίθεσης που δέχθηκε από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, στο τηλεοπτικό πλατό του ΑΝΤ1, χαρακτήρισε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «τσογλάν μπόι».
Άμεση ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος δια στόματος του βουλευτή Δημήτρη Παπαδημούλη, υπογράμμισε τα εξής:
«Τσογλάνι απεκάλεσε η Λιάνα Κανέλλη τον Τσίπρα. Γιατί τέτοια "κατρακύλα"¨; Η καταφυγή στη χυδαιότητα, δεν ταιριάζει στο ΚΚΕ και την Αριστερά..."».

(Πρώτη ενημέρωση: Τρίτη, 25 Μαρτίου - 10:52)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης