Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σγουρός (περιφερειάρχης Αττικής) – Επιβεβαιώνει την υποψηφιότητα του για την Περιφέρεια Αττικής

Σγουρός (περιφερειάρχης Αττικής) – Επιβεβαιώνει την υποψηφιότητα του για την Περιφέρεια Αττικής
Κατηγορεί για «ασχετοσύνη» τους αντιπάλους του

Την υποψηφιότητα του για την Περιφέρεια Αττικής επιβεβαίωσε με σημερινές του δηλώσεις ο νυν περιφερειάρχης Αττικής, Γ.Σγουρός.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ και ερωτηθείς αν τελικά θα είναι υποψήφιος ο κ.Σγουρός απάντησε χαρακτηριστικά: «Φυσικά και μπορεί να μην είμαι υποψήφιος. Φεύγοντας από δω, μπορεί να με πατήσει ένα αυτοκίνητο...».
Αναφερόμενος στις επιθέσεις που δέχεται από τους ανθυποψηφίους του, κατηγόρησε για «ασχετοσύνη» τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής, με τη στήριξη της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος και τις δηλώσεις του περί πραγματοποίησης αθλητικών έργων από κοινοτικούς πόρους, λέγοντας πως, περίμενε να γνωρίζει ο κ. Κουμουτσάκος ότι, τα αθλητικά έργα δεν είναι επιλέξιμα προς χρηματοδότηση από Κοινοτικούς πόρους.
Τον ίδιο όρο -ασχετοσύνη- χρησιμοποίησε ο Περιφερειάρχης Αττικής και για τους λοιπούς διεκδικητές της Περιφέρειας Αττικής, λέγοντας πως, του ασκούν κριτική, χωρίς να ξέρουν πραγματικά «τι είναι η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση».
Επιπλέον, ο κ.Σγουρός έκανε έναν απολογισμό της θητείας του, λέγοντας ότι υλοποιήθηκαν έργα 3,5 δισεκατομμυρίων ευρώ, δόθηκαν 800 εκατ. ευρώ σε επιστροφές φόρων και δημιουργήθηκαν λόγω των έργων 100.000 θέσεις εργασίας.
«Εγώ δεν δουλεύω τον κόσμο, δουλεύω για τον κόσμο» είπε ο κ. Σγουργός και τόνισε ότι τα 12 χρόνια της θητείας του κινήθηκε αυτοδιοικητικά, ενώ γνωστοποίησε ότι τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσει το συνδυασμό της παράταξής του, ο οποίος θα περιλαμβάνει πολλά νέα πρόσωπα.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης