Τελευταία Νέα
Πολιτική

Την Πέμπτη η ψηφοφορία για τον αναδρομικό έλεγχο «πόθεν έσχες»

Την Πέμπτη η ψηφοφορία για τον αναδρομικό έλεγχο «πόθεν έσχες»
Με ονομαστική ψηφοφορία μετά από πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ
Το μεσημέρι της Πέμπτης θα διεξαχθεί στην Ολομέλεια της Βουλής η ονομαστική ψηφοφορία που είχε ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, επί της υπουργικής τροπολογίας που παρατείνει για ένα εξάμηνο, τον αναδρομικό έλεγχο των περιουσιακών στοιχείων των πολιτικών, από το 1974 μέχρι σήμερα.
Η τροπολογία, που κατατέθηκε στο υπό συζήτηση νομοσχέδιο για τον μεταναστευτικό κώδικα, είχε προκαλέσει όχι μόνο τις έντονες αντιδράσεις της αντιπολίτευσης αλλά και του πρώην προέδρου της Βουλής Απόστολου Κακλαμάνη.
Πάντως, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος ανέφερε, ότι «υπάρχει χρόνος μέχρι αύριο που θα ψηφιστεί η διάταξη, για να κατατεθούν προτάσεις από όλους ώστε να γίνει καλύτερη και να μην υπάρχει καμία σκιά για τις προθέσεις των κομμάτων».
Την Πέμπτη ολοκληρώνεται επίσης η συζήτηση και ψήφιση του μεταναστευτικού κώδικα. Σε αυτήν επανακατατέθηκε διάταξη -που είχε αποσυρθεί νωρίτερα- με την οποία δίνεται η δυνατότητα απέλασης μετανάστη που ψευδώς καταγγέλλει ρατσιστική βία εναντίον του από όργανα της τάξης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης