Τελευταία Νέα
Πολιτική

Nα μην αρθεί η ασυλία του Γιακουμάτου αποφάσισε η Βουλή - «Πυρά» του βουλευτή κατά του υπ. Δημόσιας τάξης,Ν. Δένδια

Nα μην αρθεί η ασυλία του Γιακουμάτου αποφάσισε η Βουλή - «Πυρά» του βουλευτή κατά του υπ. Δημόσιας τάξης,Ν. Δένδια
Για πολιτική δίωξη έκανε λόγο ο βουλευτής της ΝΔ
Nα μην άρει την ασυλία του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γεράσιμου Γιακουμάτου για φορολογική παράβαση στο Γηροκομείο της συζύγου του, αποφάσισε η Ολομέλεια της Βουλής.
Συγκεκριμένα 125 βουλευτές ψήφισαν κατά της άρσης της ασυλίας του κ. Γιακουμάτους, ενώ καταγράφηκαν 68 υπέρ και 14 παρών.
Ωστόσο μετά την απόφαση ο βουλευτής εξαπέλυσε δριμεία επίθεση τόσο κατά του υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Δένδια όσο και κατά του γενικού γραμματέα Αθανάσιου Ανδρεουλάκου.
Ειδικότερα ο κ. Γιακουμάτος ανέφερε ότι «δεν θέλουν να χτυπήσουν την φοροδιαφυγή. Την πολιτική και τον Γιακουμάτο θέλουν να χτυπήσουν. Και να σας πω και κάτι; Ποιοι είναι οι πολιτικοί προϊστάμενοι της οικονομικής αστυνομίας; Ο Δένδιας και ο γραμματέας Ανδρεουλάκος. Συγχαρητήρια που βρήκατε τη λίστα Λαγκάρντ, που πιάσατε τον Ξηρό και τον χλωρό και στείλατε την κυρά Λένη στο αυτόφωρο. Ντρέπομαι».
Ο βουλευτής της Ν.Δ. δήλωσε ότι «αισθάνομαι πεντακάθαρος» και πρόσθεσε: «Είναι απόλυτα καθαρά πολιτική η δίωξή μου. Χειροπέδες στις 8 η ώρα το πρωί; Αυτή η δημοκρατία δεν είναι καλή. Αυτόφωρο για 3.000 φόρο του 2012».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης