Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σγουρός (Περιφερειάρχης Αττικής) – Συγνώμη που δεν χρεοκοπήσαμε την Περιφέρεια

Σγουρός (Περιφερειάρχης Αττικής) – Συγνώμη που δεν χρεοκοπήσαμε την Περιφέρεια
Επίθεση για την κριτική που του άσκησε η Ρένα Δούρου


Δριμεία επίθεση στη Ρένα Δούρου για την κριτική που του ασκεί σχετικά με τα πεπραμένα του στην Περιφέρεια Αττικής εξαπέλυσε ο νυν περιφερειάρχης, Γ.Σγουρός.
«Συγνώμη που δεν χρεοκοπήσαμε την Περιφέρεια Αττικής! Το πλεόνασμα των 213 εκατ. είναι χρήματα ασφαλισμένα για συγκεκριμένα έργα της επόμενης πενταετίας. Υλοποιούμε περισσότερα από 1.000 έργα και δημιουργούμε περισσότερες από 100.000 νέες θέσεις εργασίας, επιστρέφοντας στο κράτος πάνω από 800 εκατ. ΦΠΑ» ανέφερε σε δηλώσεις του στο Βήμα Fm ο κ.Σγουρός, ο οποίος πέρασε στην αντεπίθεση για τους αντιπάλους του.
«Η Περιφέρεια δεν πρέπει να μετατραπεί σε πάρκινγκ της Βουλής. Και στα ποντικοπαπαγαλάκια που σκανδαλολογούν, απάντηση είναι ότι εμείς, στα 12 χρόνια, δημιουργήσαμε με τρομερή προσπάθεια, όλοι μαζί, με όλες τις παρατάξεις, αυτή την οικονομική κατάσταση, παρά την περικοπή 150 εκατ. ευρώ από το 2010, ύψους 67% στους ΚΑΠ και την είσοδο στο μνημόνιο, με την οποία πέσαμε πάνω σε πολιτική, κοινωνική και οικονομική έκρηξη – για να μην πω καταστροφή» τόνισε ο κ.Σγουρός, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «κρατήσαμε το καράβι που λέγεται Περιφέρεια Αττικής στην φουρτούνα και το οδηγήσαμε ασφαλές στο λιμάνι».
«Όλα αυτά τα χρήματα που είναι ασφαλισμένα, μέσα στην επόμενη πενταετία θα χρησιμοποιηθούν για να επιστρέψουν στους ίδιους τους πολίτες που τα δίνουν» τόνισε ο κ.Σγουρός.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης