Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δούρου (ΣΥΡΙΖΑ) – Πλήρως ευθυγραμμισμένη με τα μνημόνια η πολιτική Σγουρού

Δούρου (ΣΥΡΙΖΑ) – Πλήρως ευθυγραμμισμένη με τα μνημόνια η πολιτική Σγουρού
Παρουσίασε τις προτάσεις της για το Ρυθμιστικό Σχέδιο για την Περιφέρεια Αττικής, παραιτήθηκε από βουλευτής


Επίθεση στο νυν περιφερειάρχη Αττικής, Γ.Σγουρό ότι η πολιτική του ήταν πλήρως ευθυγραμμισμένη με τις πολιτικές επιλογές της λιτότητας και των μνημονίων εξαπέλυσε η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Αττικής Ρένα Δούρου, η οποία παρουσίασε τις προτάσεις της για το Ρυθμιστικό Σχέδιο για την Αθήνα».
Σημειώνεται πως η κα.Δούρου ανακοίνωσε και την παραίτηση της από βουλευτής, υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για « απόφαση συνέπειας, συνέχειας και σταθερότητας».
«Αρχίζουμε σήμερα μια πορεία ανατροπής και ελπίδας για τη μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας μας. Την Περιφέρεια Αττικής» τόνισε η κα.Δούρου, υπογραμμίζοντας ότι «η διοίκηση του απερχόμενου Περιφερειάρχη ήταν μια διοίκηση που ευθυγραμμίστηκε πλήρως με τις κεντρικές πολιτικές επιλογές της λιτότητας και των μνημονίων».
«Ήταν μια Διοίκηση – εκτελεστικό όργανο των πολιτικών εκείνων που τσιμεντοποιούν τις πόλεις μας, που παραδίδουν τις ζωές μας σε εργολαβικά συμφέροντα, που υποβαθμίζουν το επίπεδο ζωής μας στο όνομα της εξυπηρέτησης των ολίγων» είπε η κα.Δούρου.
Σύμφωνα με την κα.Δούρου, ανάμεσα στις βασικές κατευθυντήριες γραμμές της πρότασης της για την Περιφέρεια Αττικής είναι η τόνωση της κεντρικότητας και η ανάσχεση της αστικής διάχυσης στην πολύτιμη και πεπερασμένη εξωαστική γη, η άμβλυνση των χωροκοινωνικών ανισοτήτων για το σύνολο της Περιφέρειας και η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, αστικού και εξωαστικού.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης