Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φοιτητές αποδοκίμασαν τον Α. Γεωργιάδη (υπ. Υγείας) στο Λονδίνο - Για αθλιότητα έκανε λόγο ο υπουργός

Φοιτητές αποδοκίμασαν τον Α. Γεωργιάδη (υπ. Υγείας) στο Λονδίνο - Για αθλιότητα έκανε λόγο ο υπουργός
«Yπάρχει μια ομάδα εΕλλήνων φοιτητών που σπουδάζουν στο Λονδίνο και μεταφέρουν την αθλιότητα στο εξωτερικό», τόνισε ο υπουργός Υγείας σε δηλώσεις του
Επίθεση εναντίον ελλήνων φοιτητών, οι οποίοι τον αποδοκίμασαν κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Imperial College του Λονδίνου, εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «υπάρχει μια ομάδα Ελλήνων φοιτητών που σπουδάζουν στο Λονδίνο και μεταφέρουν την αθλιότητα στο εξωτερικό».
Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ και αναφερόμενος στο περιστατικό, ο υπουργός Υγείας σημείωσε ότι «όλοι αυτοί ήταν 30 με 40 άτομα σε ένα ακροατήριο 250 ατόμων» και πρόσθεσε ότι «ένας μού φώναζε "είσαι ηλίθιος, είσαι μπουμπούκας και πουλάς βιβλία". Αυτά δεν κάνουν κακό στον Γεωργιάδη, κάνουν κακό στην Ελλάδα», επισήμανε ο κ. Γεωργιάδης.
Πρόσθεσε δε, ότι «στην Ελλάδα, αν πήγαινα να τούς μιλήσω σε αμφιθέατρο ελληνικού Πανεπιστήμιου θα με δέρνανε. Εκεί όμως έκαναν φασαρία στην αίθουσα και μετά έκαναν τις κότες γιατί θα είχαν να κάνουν με την αστυνομία που βρισκόταν στην είσοδο και θα είχαν κακά ξεμπερδέματα» τόνισε.
«Εγώ πάντως, παρά τις φασαρίες, μίλησα στο ακροατήριο επί δυόμισι ώρες και μάλιστα ήταν παρών και ο πρώην υπουργός Ηλίας Μόσιαλος», τον οποίο ευχαρίστησε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, καθώς διέψευσε φήμες ότι ο υπουργός Υγείας είχε ασκήσει σωματική βία σε βουλευτή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης