Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανατρεπτική δημοσκόπηση από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας – Προβάδισμα 5% στο ΣΥΡΙΖΑ – Στο… 13% το «Ποτάμι» - Μόλις στο 13,5% η ΝΔ

Ανατρεπτική δημοσκόπηση από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας – Προβάδισμα 5% στο ΣΥΡΙΖΑ – Στο… 13% το «Ποτάμι» - Μόλις στο 13,5% η ΝΔ
Στην 4η θέση εκτοπίζεται η Χρυσή Αυγή
Ισχυρό προβάδισμα στο ΣΥΡΙΖΑ, ραγδαία «βουτιά» της ΝΔ και… εκτίναξη για το «Ποτάμι» καταδεικνύει νέα πανελλαδική δημοσκόπηση, η οποία διεξήχθη από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, η οποία παρουσιάζεται στο iefimerida.gr, ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως διατηρεί ισχυρό προβάδισμα 5 ποσοστιαίων μονάδων ενόψει των ευρωεκλογών, καθώς στην πρόθεση ψήφου συγκεντρώνει το 18,5%.
Στη 2η θέση έπεται εμφανώς αποδυναμωμένη, η ΝΔ η οποία συγκεντρώνει το 13,5%.
Η έκπληξη ωστόσο, εκπορεύεται από το νεοεμφανιζόμενο «Ποτάμι», το οποίο εκτινάσσεται στο 13% εκτοπίζοντας από την 3η θέση τη Χρυσή Αυγή, η οποία ακολουθεί με 9%.
Στην 5η θέση έπεται το ΚΚΕ με 8%. Μεγάλα θύματα των πολιτικών ανακατάξεων συνιστούν το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ, καθώς το πρώτο παρά το «μανδύα» της «Ελιάς» περιορίζεται στο 4,5% ενώ η ΔΗΜΑΡ στο 2%.
Τέλος, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες υποχωρούν στο 1,5%.
Το ποσοστό των αναποφάσιστων ανέρχεται στο 21%.





www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης