Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδόπουλος (υφ.Υποδομών) – Διευκρινίσεις για τους χαρακτηρισμούς του για την τρόικα

Παπαδόπουλος (υφ.Υποδομών) – Διευκρινίσεις για τους χαρακτηρισμούς του για την τρόικα
Την είχε κατηγορήσει ότι εξυπηρετεί ιδιωτικά συμφέροντα


Διευκρινίσεις αναφορικά με την θέση που εξέφρασε για το «γωνιακό μαγαζάκι» της τρόικα παρείχε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Μιχάλης Παπαδόπουλος.
Σε δηλώσεις του στο Mega, ο κ.Παπαδόπουλος υποστήριξε πως το σχόλιό του αφορούσε το θέμα των φορτηγών και τη στάση των τεχνικών κλιμακίων της τρόικα, με τα οποία υπάρχει συνεργασία στα υπουργεία και ξεκαθάρισε ότι εκφράζει την προσωπική του γνώμη.
«Μας ανέπτυξαν θέματα που ούτε προβλέπονται, ούτε υπάρχουν», τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος επισημαίνοντας πως οι μεταρρυθμίσεις που ζητούν τα τεχνικά κλιμάκια δεν κινούνται προς το συμφέρον της χώρας και του Έλληνα πολίτη, συνεπώς, όπως είπε, κάτι άλλο κρύβεται.
Χθες ο υφυπουργός είχε εξαπολύσει επίθεση κατά της τρόικα, υποστηρίζοντας ότι εξυπηρετεί ιδιωτικά συμφέροντα.
«Η τρόικα έχει εμμονές που δεν είναι βάσιμες και προέρχονται από τη λογική που έχουν δημιουργήσει τα τεχνικά κλιμάκιά της. Είναι ένα γωνιακό μαγαζάκι που όποιος περνάει αφήνει κάτι και έρχεται μετά η τρόικα και λέει: Α, κάντε και αυτό! Σου στέλνω ένα mail και έχουμε και αυτή την εκκρεμότητα», είχε αναφέρει μιλώντας στο ραδιοσταθμό «Αθήνα 9.84».
Ερωτηθείς δε εάν πιστεύει ότι οι εκπρόσωποι των δανειστών μας εξυπηρετούν ιδιωτικά συμφέροντα, απάντησε: «Ναι, υπάρχουν κάποιοι θεσμικοί φορείς είτε Έλληνες είτε ξένοι, περνάνε από την τρόικα και τους λένε κάντε και αυτό. Μπήκε σε μια λογική η τρόικα για να εξυπηρετήσουν κάποια συγκεκριμένα συμφέροντα».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης