Τελευταία Νέα
Πολιτική

"Αιχμές" Κουβέλη κατά Βενιζέλου - "Κανένας δεν έχει το μονοπώλιο στην Ελλάδα να δηλώνει ευρωσοσιαλιστής"

Aπόψε παρουσιάζεται η ΔΗΜΑΡ-Προοδευτική Συνεργασία
Το νέο σχήμα της ΔΗΜΑΡ-Προοδευτική Συνεργασία παρουσιάζει επίσημα σήμερα Δευτέρα το απόγευμα, σε πανηγυρική εκδήλωση, ο Φώτης Κουβέλης, με τη συμμετοχή όλων των προσώπων που υπογράφουν την Διακήρυξη για τον τρίτο πόλο.
Στην εκδήλωση, η οποία θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα, θα μιλήσουν -μεταξύ άλλων- η ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ το 2009 Μ. Κοππά, ο πρώην υπουργός Στ.Μανίκας, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Χ. Καστανίδης, και ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου Γ. Τσαμουργκέλης.
Νέα συνάντηση με τον υποψήφιο των Ευρωσοσιαλιστών για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Martin Schulz, είχε την Κυριακή στην Αθήνα ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.
Ο κ. Κουβέλης απέρριψε την πρόσκληση Βενιζέλου για συστράτευση με την Ελιά, σημειώνοντας ότι «η ΔΗΜΑΡ-Προοδευτική Συμμαχία υποστηρίζει την υποψηφιότητα Σουλτς αυτόνομα» και «κανένας δεν έχει το μονοπώλιο στην Ελλάδα να δηλώνει ευρωσοσιαλιστής».
Κάλεσμα για συμπόρευση όλων των σοσιαλδημοκρατικών και σοσιαλιστικών δυνάμεων που αυτοπροσδιορίζονται στο χώρα της κεντροαριστεράς στη χώρα μας υπό τη σκέπη της συμμαχικής Ελιάς απηύθυνε ο Martin Schulz καλώντας εμμέσως τη ΔΗΜΑΡ να συνεργαστεί με το νέο συνασπισμό.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης