Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δ. Στρατούλης (ΣΥΡΙΖΑ) - Ανασυγκρότηση του πολιτικού κατεστημένου η «Ελιά»- Θολό μέχρι στιγμής το «Ποτάμι»

Δ. Στρατούλης (ΣΥΡΙΖΑ) - Ανασυγκρότηση του πολιτικού κατεστημένου η «Ελιά»- Θολό μέχρι στιγμής το «Ποτάμι»
Δεν υπάρχει άλλη λύση από την καταψήφιση των μνημονιακών δυνάμεων της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ και την ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Για ανασυγκρότηση του πολιτικού κατεστημένου έκανε λόγο αναφερόμενος στη συνδιάσκεψη της «Ελιάς» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης, ενώ σχολιάζοντας το κόμμα του Στ. Θεοδωράκη σημείωσε χαρακτηριστικά ότι το «Ποτάμι» μέχρι στιγμής είναι θολό.
Ειδικότερα, σε δηλώσεις του στον σταθμό «Στο κόκκινο» και αναφερόμενος στις απαιτήσεις της τρόικας ο βουλευτής της ΣΥΡΙΖΑ απέδωσε την «ακραία συμπεριφορά» της τρόικας στο ότι «βρίσκει και τα κάνει», καθώς η κυβέρνηση με τη στάση της «παρουσιάζει συμβιβαστικότητα και εθελοδουλεία».
Όσον αφορά τις εξελίξεις στον χώρο της κεντροαριστεράς, ο κ. Στρατούλης ανέφερε ότι «το Ποτάμι μέχρι στιγμής είναι θόλο, με την έννοια ότι δεν έχει τοποθετηθεί για τα μείζονα ζητήματα που απασχολούν τον λαό και τη χώρα», ενώ για την «Ελιά» σχολίασε ότι όλα γίνονται «για να ανασυγκροτηθεί το πολιτικό κατεστημένο στη χώρα μας και για να μπουν αναχώματα σε μια ριζοσπαστικοποιημένη ψήφο προς τον ΣΥΡΙΖΑ και την Αριστερά».
Πάντως, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, «είτε Ποτάμια βάλουν μπροστά μας είτε Ελιές είτε κάνουν άλλα κόμματα και τα ονομάσουν Πορτοκαλιές, Ντοματιές, Βουνά, Φαράγγια ή Λίμνες, ένα είναι δεδομένο. Ότι εμείς θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας από πολιτικής πλευράς, προκειμένου να πείσουμε τον ελληνικό λαό ότι αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει άλλη λύση από την καταψήφιση των μνημονιακών δυνάμεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και την ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, και κυρίως στις περιφερειακές εκλογές».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης