Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οδ. Κωνσταντινόπουλος (ΠΑΣΟΚ) - Αναγκαία η σύμπραξη της ΔΗΜΑΡ στην «Ελιά» - Έπρεπε να δώσει το «παρών» ο Γ. Παπανδρέου

Οδ. Κωνσταντινόπουλος (ΠΑΣΟΚ) - Αναγκαία η σύμπραξη της ΔΗΜΑΡ στην «Ελιά» - Έπρεπε να δώσει το «παρών» ο Γ. Παπανδρέου
Οι μάχες κρίνονται από τους παρόντες και όχι από τους απόντες, σχολίασε σχετικά με την απουσία Παπανδρέου από τη συνδιάσκεψη της «Ελιάς» ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ
Την αναγκαιότητα σύμπραξης της Δημοκρατικής Αριστεράς στην «Ελιά» εξέφρασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος κληθείς να σχολιάσει την απουσία του πρώην προέδρου του κόμματος, Γιώργου Παπανδρέου, από τη συνδιάσκεψη του σαββατοκύριακου, τόνισε χαρακτηριστικά ότι «οι μάχες κρίνονται από τους παρόντες και όχι από τους απόντες».
Σε δηλώσεις του στη Δημόσια Τηλεόραση ο κ. Κωνσταντινόπουλος σημείωσε ότι «πρέπει να συνενωθούν οι δυνάμεις της σοσιαλδημοκρατίας και σ’ αυτές τις δυνάμεις είναι και η ΔΗΜΑΡ και θα ήταν σημαντικό πολύ σήμερα να ήμασταν όλοι μας».
Παράλληλα, τόνισε ότι η επιτυχία του εγχειρήματος θα ήταν η καλύτερη δυνατή με τη συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ, καθώς «θα είχαμε πολλαπλασιαστικό και όχι αθροιστικό χαρακτήρα σε όλη αυτή την προσπάθεια».
Όσον αφορά την απουσία του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γ. Παπανδρέου, επισήμανε ότι τα στελέχη της Δημοκρατικής Παράταξης «δεν είναι χαρούμενα που σε αυτή την προσπάθεια έλειπε», εκτιμώντας ότι όλοι οι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Παράταξης «στις κρίσιμες αυτές στιγμές πρέπει να δίνουν το παρών και να έχουν τη διαφωνία τους».
Κληθείς να σχολιάσει το νέο κόμμα του Στ. Θεοδωράκη, το «Ποτάμι», ο κ. Κωνσταντινόπουλος δήλωσε ότι αναμένει την πολιτική πρόταση, αλλά και τα πρόσωπα που θα την εκφράζουν και συμπλήρωσε ότι «δεν χρειάζεται να φωνάζουμε».
Πρόσθεσε δε, ότι η πολιτική πρόταση που αναμένεται θα φανεί «αν είναι μια πρόταση για τη χώρα ή απλώς είναι μια γοητευτική δημοσιογραφική άποψη».
Ερωτηθείς σχετικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ αναγνώρισε το κενό που υπάρχει, καθώς «μεγάλη μερίδα των πολιτών λέει όχι στον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ, όχι στο συντηρητισμό της Νέας Δημοκρατίας και αναζητά μια άλλη λύση» και πρόσθεσε ότι αυτό το κενό έρχεται να καλύψει η Δημοκρατική Παράταξη.
Παράλληλα, χαρακτήρισε την προσπάθεια ένωσης της παράταξης δύσκολη διαδικασία, ωστόσο, εξέφρασε την πεποίθηση ότι «μετά τις ευρωεκλογές θα γίνει η ουσιαστική επαναθεμελίωση της Δημοκρατικής Παράταξης στη χώρα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης