Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δ. Καρύδης (ΠΑΣΟΚ) - Ελπιδοφόρο το ξεκίνημα της «Ελιάς» - «Κάνει λάθος» στις εκτιμήσεις του ο Γ. Παπανδρέου

Δ. Καρύδης (ΠΑΣΟΚ) - Ελπιδοφόρο το ξεκίνημα της «Ελιάς» - «Κάνει λάθος» στις εκτιμήσεις του ο Γ. Παπανδρέου
Το ΠΑΣΟΚ πρέπει μαζί με άλλες δυνάμεις που πρόσκεινται ιδεολογικά και πολιτικά στον ίδιο χώρο να προσπαθήσει να αναγεννηθεί ο χώρος μεταξύ Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ο γραμματέας επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ
Ελπιδοφόρο χαρακτήρισε το ξεκίνημα της «Ελιάς» ο γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης, μετά τη διήμερη συνδιάσκεψη του ενιαίου σχήματος, εν όψει των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών, ενώ τόνισε ότι οι εκτιμήσεις του Γ. Παπανδρέου, όπως αυτές παρουσιάστηκαν στην ανακοίνωσε που εξέδωσε, είναι λάθος.
Όπως επισημανε σε δηλώσεις τους στον σταθμό Βήμα FM, η «Ελιά» ξεκινά καλά και ελπιδοφόρα και συμπλήρωσε ότι ««πάντα η συνένωση δυνάμεων μπορεί να φέρει καλύτερα αποτελέσματα».
Κληθείς να σχολιάσει την απουσία του πρώην προέδρου του κόμματος, Γιώργου Παπανδρέου, καθώς και την ανακοίνωση που εξέδωσε, ο κ. Καρύδης σημείωσε ότι «είναι λάθος η εκτίμησή του, διότι στο παρελθόν είχε δείξει ότι πιστεύει ότι πρέπει να υπάρξει συνένωση και συμπόρευση δυνάμεων για μια διαφορετική Ευρώπη και Ελλάδα».
Πρόσθεσε δε ότι «δεν νομίζω πως είναι σε τροχιά σύγκρουσης, αλλά είναι λάθος αυτό που κάνει, διότι και η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ σήμερα αυτό που προσπαθεί να κάνει και να υλοποιήσει και μέσα από τη συγκυβέρνηση και ως πολιτικός φορέας είναι να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση».
Όπως σημείωσε ο κ. Καρύδης, το ΠΑΣΟΚ, μετά το 2010, μέσα από την περιδίνηση και την κρίση, έχει υποστεί ένα τεράστιο πλήγμα και επομένως «πρέπει μαζί με άλλες δυνάμεις που πρόσκεινται ιδεολογικά και πολιτικά στον ίδιο χώρο να προσπαθήσει να αναγεννηθεί ο χώρος μεταξύ Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ».
Το ΠΑΣΟΚ, πρόσθεσε, είναι μια ιστορική πολιτική δύναμη που έχει προσφέρει πολλά στην κοινωνία, «αλλά στην επόμενη φάση, διότι φύγαμε πια από τις αυτοδύναμες κυβερνήσεις και τα κόμματα-μαμούθ, θα προχωρήσει. Θα εξακολουθεί να υπάρχει και θα συμπορεύεται με όλες τις δυνάμεις που βρίσκονται στο ίδιο ιδεολογικό μετερίζι. Και θα θέλαμε να βρίσκεται μαζί μας και η ΔΗΜΑΡ».
Σημειώνεται ότι το Σάββατο, με ανακοίνωσή του ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, ανέφερε ότι δεν θα παραστεί στη συνδιάσκεψη της «Ελιάς», ενώ τόνιζε ότι δεν μπορεί να επιτευχθεί ανασυγκρότηση της Δημοκρατικής Παράταξης με την αυτοκατάργηση του ΠΑΣΟΚ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης