Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κεδίκογλου (κυβ. εκπρόσωπος) - Οι δηλώσεις του Τσίπρα δείχνουν ασέβεια στους κόπους και στις θυσίες των Ελλήνων

Κεδίκογλου (κυβ. εκπρόσωπος) - Οι δηλώσεις του Τσίπρα δείχνουν ασέβεια στους κόπους και στις θυσίες των Ελλήνων
Για μικροψυχία κατηγόρησε τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ που μιλάει για "ένα κάποιο πλεόνασμα"
Σφοδρή επίθεση εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, με αφορμή την σε  μέλη του κόμματος.
«Την ώρα που όλος ο κόσμος αναγνωρίζει το πολύ σημαντικό επίτευγμα του πρωτογενούς πλεονάσματος, που ανοίγει το δρόμο για να γυρίσει η χώρα σελίδα, ο κ. Τσίπρας μιλάει μικρόψυχα για "ένα κάποιο πλεόνασμα", το οποίο μάλιστα μέχρι πριν από λίγο αρνιόταν ότι υπάρχει καν…» τονίζει ο κ. Κερδίκογλου.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος συνεχίζει την αιχμηρή κριτική επισημαίνοντας ότι «δηλώσεις τέτοιου περιεχομένου όχι μόνο δείχνουν ασέβεια στους κόπους και στις θυσίες των Ελλήνων, αλλά ταυτόχρονα ρίχνουν νερό στον μύλο όσων ποντάρουν στην αποτυχία της Ελλάδας».
Σημειώνεται ότι ο κ. Τσίπρας νωρίτερα έκανε λόγο για success story νούμερο δύο και εκτίμησε ότι η  Eurostat στις 22 Απριλίου θα ανακοινώσει ότι υπάρχει ένα κάποιο πλεόνασμα. Αυτό έχει ήδη συμφωνηθεί και θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που θα υπάρξει πλεόνασμα σε μία χώρα κατόπιν πολιτικής συμφωνίας, είπε.
Μάλιστα εκτίμησε ότι στις αρχές Μαΐου θα επιχειρηθεί μία «στημένη» έξοδος στις αγορές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης