Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στην Αθήνα ο Barroso για τη συνεδρίαση της Επιτροπής των Περιφερειών της Ε.Ε. με θέμα την ευρωπαϊκή στρατηγική για την ανάπτυξη και την εργασία

Στην Αθήνα ο Barroso για τη συνεδρίαση της Επιτροπής των Περιφερειών της Ε.Ε. με θέμα την ευρωπαϊκή στρατηγική για την ανάπτυξη και την εργασία
Αύριο θα παρουσιαστεί και η Διακήρυξη των Αθηνών με προτάσεις για το μέλλον της στρατηγικής «Ευρώπη 2020»
Στην Αθήνα θα βρεθεί το Σάββατο ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Jose Manuel Barroso, προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες της Επιτροπής των Περιφερειών της Ε.Ε.
Το απόγευμα της Παρασκευής, σε τρεις συνεδριάσεις υψηλού επιπέδου, οι μετέχοντες στη συνεδρίαση θα συζητήσουν για την πρόοδο της υλοποίησης της Ευρωπαϊκής Στρατηγικής για την ανάπτυξη και την εργασία.
Παράλληλα, η Επιτροπή των Περιφερειών θα παρουσιάσει και τη Διακήρυξη των Αθηνών, με προτάσεις για το μέλλον της Στρατηγικής «Ευρώπη 2020».
Το Σάββατο, με τη συμμετοχή του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο θα συνεδριάσει η Επιτροπή των Περιφερειών της Ε.Ε. (ΕτΠ) η οποία από κοινού με την Περιφέρεια Αττικής θα καλωσορίσουν στο Μέγαρο Μουσικής περισσότερους από 800 συμμετέχοντες, μεταξύ των οποίων 300 μέλη της Επιτροπής Περιφερειών της ΕΕ και άλλους τοπικούς και περιφερειακούς πολιτικούς αξιωματούχους.
Την ίδια ημέρα ο έλληνας πρωθυπουργός, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο πρόεδρος της Επιτροπής Περιφερειών Ραμόν Λουίς Βαλκάρθελ και ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, θα καταθέσουν τις απόψεις τους για το μέλλον της Ευρώπης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης