Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παρών στη Συνδιάσκεψη της «Ελιάς» ο Κ.Σημίτης – Θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο

Παρών στη Συνδιάσκεψη της «Ελιάς» ο Κ.Σημίτης – Θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο
Αποδέχθηκε πρόταση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου


Παρών στη συνδιάσκεψη της «Ελιάς», η οποία θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, θα είναι ο πρώην πρωθυπουργός, Κ.Σημίτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ.Σημίτης αποδέχθηκε την πρόταση που του απηύθυνε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής τους επικοινωνίας.
Βάσει των ίδιων πληροφοριών, ανάλογη πρόταση αναμένεται να γίνει και στον κ.Γ.Παπανδρέου.
Σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια των εργασιών της «Ελιάς» το παρών θα δώσει και ο υποψήφιος των Ευρωσοσιαλιστών για τη θέση του προέδρου της Κομισιόν, Martin Schulz.
Στη Συνδιάσκεψη θα παρουσιαστούν η πολιτική διακήρυξη της Ελιάς, το λογότυπο και το σήμα της, ενώ το όνομα του εγχειρήματος όπως θα αναγράφεται και στο ευρωψηφοδέλτιο είναι το «Ελιά-Δημοκρατική Παράταξη».
Ομιλίες θα απευθύνουν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο πρόεδρος της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα, Ανδρέας Λοβέρδος, ο Γιάννης Βούλγαρης εκ μέρους της Πρωτοβουλίας των 58 και ο Ηλίας Μόσιαλος ως επικεφαλής της Δυναμικής Ελλάδας.
Από τις πολιτικές κινήσεις θα παρέμβουν οι Παναγιώτης Βλάχος (Μπροστά), Νίκος Διακουλάκης (Πρωτοβουλία Β), Γιάννης Τούντας (Πολιτεία 2012) και Γιάννης Ράπτης (Νέοι Μεταρρυθμιστές).
Τη δεύτερη ημέρα θα παρουσιαστεί η διακήρυξη του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος για τις ευρωεκλογές και θα ακολουθήσουν ομιλίες από ευρωβουλευτές, υποψήφιους περιφερειάρχες και δήμαρχους που στηρίζει η Ελιά, εκπροσώπους παραγωγικών και κοινωνικών φορέων και οργανώσεων.
Η Συνδιάσκεψη θα κλείσει την Κυριακή με την ομιλία του Martin Schulz, υποψηφίου του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης