Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συγγνώμη Α. Γεωργιάδη (υπ. Υγείας) στον βουλευτή της Χ.Α., Ι. Λαγό

Συγγνώμη Α. Γεωργιάδη (υπ. Υγείας) στον βουλευτή της Χ.Α., Ι. Λαγό
Εάν από παραπληροφόρηση τον αδίκησα, του ζητώ συγγνώμη, σημειώνει σε μήνυμά του στο twitter ο υπουργός
Συγγνώμη ζητάει ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ι. Λαγό, σχετικά με τις δηλώσεις του στην εφημερίδα «Real News», επισημαίνοντας χαρακτηριστικά σε μήνυμά του στο twitter ότι «διάβασα τις δηλώσεις του κ. Λαγού. Εάν από παραπληροφόρηση τον αδίκησα, του ζητώ συγγνώμη».
Από την πλευρά του ο πληρεξούσιος δικηγόρος του βουλευτή της Χρυσής Αυγής σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για διορθωτική δήλωση από την πλευρά του κ. Γεωργιάδη και για δημόσια συγγνώμη, την οποία αποδέχεται ο κ. Λαγός.
Σημειώνεται ότι ο κ. Γεωργιάδης είχε δηλώσει ότι «η Χρυσή Αυγή παρουσιάζει μια ψευδή εικόνα. Έχει έναν βουλευτή, τον κ. Λαγό που μέσα στο κατηγορητήριό του έχει και την παιδεραστία», η οποία προκάλεσε την έντονη αντίδραση του βουλευτής της Χρυσής Αυγής.
Ο κ. Λαγός χαρακτήρισε αυτη την αναφορά αναληθή, ψευδή και απολύτως συκοφαντική, τονίζοντας ότι προσβάλλει την τιμή και την υπόληψη του και πως έχει ως σκοπό την παραπλάνηση των ελλήνων πολιτών για την προσωπικότητά του, ενώ ζητεί να προβεί άμεσα σε διορθωτική δήλωση.
Μάλιστα, ο κ. Λαγός είχε επισημάνει ότι σε περίπτωση μη άρσης της προσβολής του από την πλευρά του  κ. Γεωργιάδη, θα προσέφευγε στην Δικαιοσύνη και θα στρεφόταν εναντίον του τόσο αστικά όσο και ποινικά προς ικανοποίηση κάθε νόμιμου δικαιώματός του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης