Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επίθεση Σπηλιωτόπουλου (Ν.Δ.) σε Καμίνη - Δεν έχει εικόνα του δήμου - Του «φτιασιδώνουν» την εικόνα τα ΜΜΕ

Επίθεση Σπηλιωτόπουλου (Ν.Δ.) σε Καμίνη - Δεν έχει εικόνα του δήμου - Του «φτιασιδώνουν» την εικόνα τα ΜΜΕ
O κ. Καμίνης δεν έχει εικόνα της πόλης. Μπορεί να έχει τις όποιες καλές προθέσεις, αλλά διοίκησε το Δήμο μέσα από ένα κλειστό γραφείο, σημειώνει ο υποψήφιος της Ν.Δ. για τον δήμο Αθηναίων
Βολές έναντι του νυν δημάρχου Γιώργου Καμίνη εξαπέλυσε ο υποψήφιος της Ν.Δ. για τον δήμο Αθηναίων, Άρης Σπηλιωτόπουλος, μέσω μηνύματος στο Twitter, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «του φτιασιδώνουν την εικόνα» τα ΜΜΕ και ότι δεν έχει εικόνα της πόλης.
«O κ. Καμίνης δεν έχει εικόνα της πόλης! Μπορεί να έχει τις όποιες καλές προθέσεις, αλλά διοίκησε το Δήμο μέσα από ένα κλειστό γραφείο!», αναφέρει ο κ. Σπηλιωτόπουλος και συμπληρώνει ότι «ο κ. Καμίνης έχει την υποστήριξη του κόμματός του, του ΠΑΣΟΚ, με το οποίο και πανηγύρισε την εκλογή του το 2010».
Παράλληλα, σημειώνει ότι «έχει επενδύσει σε μια συγκεκριμένη εικονική πραγματικότητα. Του φτιασιδώνουν την εικόνα συγκεκριμένα Μέσα Ενημέρωσης».
Αναφερόμενος στη δική του υποψηφιότητα σημειώνει ότι «θέλω να κάνω την Αθήνα να ξαναζήσει, να γίνει μια γειτονιά, πιο διαδραστική πιο συμμετοχική!»
«Δυστυχώς ακόμη & έξω από αρχαιολογικούς χώρους είναι στημένα τσαντίρια τριτοκοσμικού χαρακτήρα! Το παραεμπόριο χτυπά την καρδιά της Αθήνας!» προσθέτει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης