Τελευταία Νέα
Πολιτική

A. Γεωργιάδης - «Άτυχη στιγμή» η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ - Δεν είναι ωραία εικόνα της κυβέρνησης οι διαφωνίες μέσω ανακοινώσεων

A. Γεωργιάδης - «Άτυχη στιγμή» η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ - Δεν είναι ωραία εικόνα της κυβέρνησης οι διαφωνίες μέσω ανακοινώσεων
Nα κατευνάσει τα πνεύματα στο εσωτερικό της κυβέρνησης προσπάθησε ο υπουργός Υγείας
Σε «παρεξήγηση» και «άτυχη στιγμή» απέδωσε, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για το εισιτήριο των 5 ευρώ στα κέντρα υγείας αστικού.
Ο υπουργός μιλώντας στον ΣΚΑΪ απέρριψε τα περί αιφνιδιασμών που του αποδίδει εμμέσως η Χαριλάου Τρικούπη στην ανακοίνωσή της, αναφέροντας πως πρόκειται για ψηφισμένο μέτρο από την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, και επισήμανε ότι «δεν είναι ωραίο για την εικόνα της κυβέρνησης η έκφραση διαφωνιών μέσω ανακοινώσεων».
«Αν μου ζήταγαν ραντεβού οι φίλοι μου στο ΠΑΣΟΚ θα τους είχα συναντήσει, όπως έχω κάνει και άλλες φορές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.
Αναφερόμενος στο εισιτήριο των 5 ευρώ, ο κ. Γεωργιάδης ξεκαθάρισε ότι το εισιτήριο θα τεθεί σε εφαρμογή σε έξι μήνες, οπότε και θα συνενωθούν τα πολυιατρεία σε κέντρα υγείας αστικού τύπου.
Διευκρίνισε δε ότι οι πολίτες θα μπορούν να γράφουν δωρεάν φάρμακα είτε στους 2.500 συμβεβλημένους γιατρούς με τον ΕΟΠΥΥ είτε στους 2.500 οικογενειακούς ιατρούς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης