Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ - Ανέξοδος επικοινωνιακός ανταγωνισμός Γεωργιάδη - ΠΑΣΟΚ για το εισιτήριο των 5 ευρώ στα πολυϊατρεία του ΠΕΔΥ

ΣΥΡΙΖΑ - Ανέξοδος επικοινωνιακός ανταγωνισμός Γεωργιάδη - ΠΑΣΟΚ για το εισιτήριο των 5 ευρώ στα πολυϊατρεία του ΠΕΔΥ
Τα δύο συγκυβερνώντα κόμματα έχουν κατεδαφίσει τα δικαιώματα των πολιτών, στην αξιοπρεπή και δωρεάν υγειονομική περίθαλψη για να υπηρετήσουν τις μνημονιακές δεσμεύσεις, τονίζεται
Για ανέξοδο επικοινωνιακό ανταγωνισμό κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στην αντιπαράθεση μεταξύ του υπουργού Υγείας, Α. Γεωργιάδη και του ΠΑΣΟΚ σχετικά με την επιβολή εισιτηρίου πέντε ευρώ στα πολυϊατρεία του ΠΕΔΥ.
Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, «η αντιπαράθεση μεταξύ του υπουργού Υγείας και του ΠΑΣΟΚ γίνεται πάνω στα ερείπια της δημόσιας υγείας και είναι άλλος ένας ανέξοδος επικοινωνιακός ανταγωνισμός μεταξύ των δύο κομμάτων, τα οποία έχουν κατεδαφίσει τα δικαιώματα των πολιτών, στην αξιοπρεπή και δωρεάν υγειονομική περίθαλψη για να υπηρετήσουν τις μνημονιακές δεσμεύσεις».
Σημειώνεται ότι χθες με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ χαρακτήριζε αιφνιδιαστική και βεβιασμένη την εξαγγελία του υπουργού Υγείας για το εισιτήριο των πέντε ευρώ και προανήγγειλε συνάντηση με τον υπουργό «προκειμένου να επαναξεταστεί» το θέμα, τονίζοντας ότι η ανακοίνωση αυτή «δημιούργησε σοβαρά ερωτήματα και σύγχυση στους πολίτες».
Από την πλευρά του ο υπουργός Υγείας με δηλώσεις του σήμερα τόνισε ότι πρόκειται για μέτρο το οποίο έχει θεσμοθετηθεί από το ΠΑΣΟΚ, ενώ αποσαφήνισε ότι δεν θα ισχύσει στην περίπτωση της συνταγογράφησης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης