Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ - Κυβερνητικές ασκήσεις αισιοδοξίας πάνω στα ερείπια του μνημονίου

ΣΥΡΙΖΑ - Κυβερνητικές ασκήσεις αισιοδοξίας πάνω στα ερείπια του μνημονίου
H τακτική της κυβέρνησης εξαντλείται στο να εκλιπαρεί για μια ανάσα από τους δανειστές ενόψει των ευρωεκλογών
«Για ασκήσεις αισιοδοξίας πάνω στα ερείπια του μνημονίου» καταγγέλλει την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα.
 «Τη στιγμή που η κοινωνία βρίσκεται αντιμέτωπη με τη χειρότερη κρίση μεταπολεμικά, με 4 εκατομμύρια πολίτες να βρίσκονται στα πρόθυρα της φτώχειας, όπως αποκαλύπτει ακόμη και η έκθεση της ΤτΕ, η κυβέρνηση επιδίδεται σε ασκήσεις» αναφέρεται στην σχετική αναοίνωση.
Μάλιστα το κόμμα τις αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφερόμενο στη στήριξη του Αντώνη Σαμαρά προς τον J. C. Juncker για τη θέση του προέδρου της Κομισιόν, προσθέτει πως «ενώ ο έλληνας Πρωθυπουργός φτάνει στο σημείο να πανηγυρίζει για τη μεγάλη τιμή που του έκανε ο κ. Junker στο να τον προτείνει ο κ. Σαμαράς ως υποψήφιο για πρόεδρο της Κομισιόν ικανοποιώντας  την επιθυμία της κ. Merkel, αποσιωπά την εμπλοκή στις συζητήσεις με την τρόικα  για το δημοσιονομικό και το χρηματοδοτικό κενό».
Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, η τακτική της κυβέρνησης εξαντλείται στο να εκλιπαρεί για μια ανάσα από τους δανειστές ενόψει των ευρωεκλογών.
 «Είναι τέτοια, όμως, η ανυποληψία και η απομόνωση της κυβέρνησης σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, που τα αδιέξοδα της όχι μόνο δεν μπορούν να κρυφτούν, αλλά γίνονται κάθε μέρα όλο και πιο ξεκάθαρα. Όσο ξεκάθαρη και συντριπτική θα είναι η ήττα της και στις κάλπες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης