Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γ. Πανούσης (ΔΗΜΑΡ) - Θύματα εμπαιγμού οι απολυμένοι της ΕΡΤ

Γ. Πανούσης (ΔΗΜΑΡ) - Θύματα εμπαιγμού οι απολυμένοι της ΕΡΤ
Έχει χρονίσει το θέμα για τις αποζημιώσεις τους, παρά τις δεσμεύσεις για τον χρόνο καταβολής τους και τον τρόπο υπολογισμού τους
Θύματα εμπαιγμού χαρακτηρίζει ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς, Γιάννης Πανούσης, τους απολυμένους της ΕΡΤ, σημειώνοντας ότι το θέμα για τις αποζημιώσεις του έχει χρονίσει, καθώς ακόμη να αποφασιστεί ο χρόνος καταβολής τους, αλλά και ο τρόπος υπολογισμού τους.
Ειδικότερα, σε ερώτηση που κατέθεσε προς τον υπουργό Οικονομικών και τον υφυπουργό Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης σχετικά με τις αποζημιώσεις των απολυμένων της ΕΡΤ, ο κ. Πανούσης σημειώνει ότι το θέμα χρονίζει τουλάχιστον από τον περασμένο Σεπτέμβριο και προσθέτει ότι ο αρμόδιος υφυπουργός στις τότε συναντήσεις του με τους εκπροσώπους των υπό απόλυση εργαζομένων, είχε δεσμευθεί και για τον χρόνο καταβολής αλλά και για τον τρόπο υπολογισμού του ύψους των αποζημιώσεων.
Ωστόσο, όπως σημειώνει, σε πρόσφατες δηλώσεις του ανέφερε ότι η καθυστέρηση οφείλεται στο υουργείο Οικονομικών, το οποίο δεν έχει αποφασίσει ακόμη τον τρόπο υπολογισμού των αποζημιώσεων.
Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ τονίζει ότι δικαίως οι απολυμένοι της ΕΡΤ αισθάνονται θύματα εμπαιγμού, τη στιγμή μάλιστα κατά την οποία οι περισσότεροι εξ αυτών βρίσκονται σε δυσχερή κατάσταση λόγω ανεργίας.
O κ. Πανούσης ρωτά τους δύο υπουργούς πότε αναμένεται να λήξει το θέμα και αν υπάρχει συνεννόηση για το ζήτημα μεταξύ των αρμοδίων υπουργών της κυβέρνησης ή μέσα ενημέρωσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης