Πολιτική

Α. Σπηλιωτόπουλος - Τα προβλήματα του δήμου μπορούν και πρέπει να επιλυθούν

Α. Σπηλιωτόπουλος -  Τα προβλήματα του δήμου μπορούν και πρέπει να επιλυθούν
"Μετά από 3,5 χρόνια απουσίας ο Γ. Καμίνης απουσιάζει και από την εκδήλωση του Συμπαραστάτη του δημότη" σχολίασε αιχμηρά ο κ. Σπηλιωτόπουλος
Τα αποτελέσματα της ετήσιας έκθεσης του «Συμπαραστάτη του Δημότη» που παρουσιάστηκε σήμερα σχολίασε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Άρης Σπηλιωτόπουλος, χαρακτηρίζοντας την ως έναν εξαιρετικά χρήσιμος οδηγός για το πώς η δημοτική αρχή πρέπει να στέκεται δίπλα στον πολίτη.
«Έκθεση σαν κι αυτή που παρουσιάστηκε σήμερα από το Συμπαραστάτη του Δημότη, είναι ένας εξαιρετικά χρήσιμος οδηγός για το πώς η δημοτική αρχή πρέπει να στέκεται δίπλα στον πολίτη. Πως πρέπει να επιλύει τα προβλήματά του, και μάλιστα κάτω από ένα καθεστώς πλήρους διαφάνειας.» τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος.
Μάλιστα ο κ. Σπηλιωτόπουλος επισήμανε ότι η διαφάνεια πρέπει να επικρατεί παντού στις σχέσεις μεταξύ πολίτη και υπηρεσιών του Δήμου και πρόσθεσε:
«Πράγματι, υπάρχουν πάρα πολλές αδυναμίες που καταγράφονται στην έκθεση. Αδυναμίες και προβλήματα που έχουν να κάνουν με τα σκουπίδια, με την εγκατάλειψη και κυρίως με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πολίτης στην καθημερινή του συναλλαγή με τις δημοτικές υπηρεσίες. Αυτά τα προβλήματα μπορούν και πρέπει να επιλυθούν»
Ωστόσο δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές κατά του Γ. Καμίνη αναφέροντας ότι είναι λυπηρό που σε μια τέτοια εκδήλωση, από το Συμπαραστάτη του Δημότη, αποφάσισε ο σημερινός Δήμαρχος να απουσιάζει.
«Μετά από 3,5 χρόνια απουσίας, απουσιάζει και από εδώ, ενώ θα έπρεπε να είναι εδώ και όχι στις κομματικές φιέστες του ΠΑΣΟΚ όπως έγινε χθες το βράδυ.» σημείωσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης