Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σγουρός (περιφερειάρχης Αττικής) – Θέλω να συνεχίσω το έργο μου στην Περιφέρεια

Σγουρός (περιφερειάρχης Αττικής) – Θέλω να συνεχίσω το έργο μου στην Περιφέρεια
Πετύχαμε πλεόνασμα 313.913.702




Την επιθυμία του να συνεχίσει το έργο του στην Περιφέρεια Αττικής εξέφρασε ο νυν περιφερειάρχης, Γ.Σγουρός, ο οποίος σε δηλώσεις του στο Βήμα Fm, τόνισε ότι η Περιφέρεια παρουσιάζει πλεόνασμα 313.913.702 ευρώ.
«Το πλεόνασμα αυτό το πετύχαμε με περικοπές 67%» είπε οκ. Σγουρός, τονίζοντας ότι στην Περιφέρεια Αττικής «δεν έχει σαλόνια και καφέδες, αλλά φασίνα και σκληρή δουλειά».
«Ενδιαφέρομαι να συνεχίσω το έργο μου» δήλωσε ο κ.Σγουρός, ο οποίος επανέλαβε ότι δεν επιθυμεί να τον στηρίξουν τα κόμματα, αλλά η κοινωνία.
«Θέλω να με κρίνει η κοινωνία, όπως ζητούσα και στις προηγούμενες θητείες. Δεν έχω κομματικές περγαμηνές. Λειτούργησα πάνω από το τραπέζι και άφησα απ' έξω τις κομματικές ταυτότητες» τόνισε ο κ. Σγουρός, ο οποίος ευχαρίστησε και τα κόμματα της αντιπολίτευσης που εκφράζονται, όπως είπε, με σεβασμό προς το πρόσωπό του, ενώ τάχθηκε και υπέρ του ασυμβίβαστου.
Ερωτώμενος για την υποψηφιότητα της Ρένας Δούρου στην περιφέρεια Αττικής ο κ. Σγουρός είπε: «Είναι ένας νέος άνθρωπος και θα γίνει μια σπουδαία αντιπαράθεση».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης