Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η πρώτη συνέντευξη του προφυλακισμένου Ν. Μιχαλολιάκου - Μεγάλο πολιτικό λάθος η δίωξη της Χρυσής Αυγής - «Δεν έχω ρίξει νερό στο κρασί μου»

Η πρώτη συνέντευξη του προφυλακισμένου Ν. Μιχαλολιάκου - Μεγάλο πολιτικό λάθος η δίωξη της Χρυσής Αυγής - «Δεν έχω ρίξει νερό στο κρασί μου»
Δεν δέχθηκα χρήματα από μεγαλοεφοπλιστές για να μην γίνω δούλος κανενός
Μεγάλο πολιτικό λάθος χαρακτήρισε τη δίωξη της Χρυσής Αυγής ο προφυλακισμένος Νίκος Μιχαλολιάκος, στην πρώτη του τηλεφωνική συνέντευξη μέσα από τις φυλακές του Κορυδαλλού.
"Η δίωξη της Χρυσής Αυγής είναι μεγάλο πολιτικό λάθος. Το δικαστήριο θα αποφασίσει αν είμαστε εγκληματική οργάνωση", δήλωσε, μιλώντας στο zougla.gr και στον δημοσιογράφο Μ. Τριανταφυλλόπουλο.
"Ήθελαν να χαρακτηρίσουν εγκληματική οργάνωση και τον ΣΥΡΙΖΑ", ανέφερε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής για να επαναλάβει πως "Αναμένουμε τις αποφάσεις του δικαιοσύνης".
"Έγινε έρευνα, δεν βρέθηκε τίποτα. Είμαστε καθαροί", έσπευσε να τονίσει στη συνέχεια για να δηλώσει επίσης πως "κλέφτες είναι οι γαλάζιοι και οι πράσινοι".
"Δεν δέχθηκα χρήματα από μεγαλοεφοπλιστές για να μην γίνω δούλος κανενός", ανέφερε ο κ. Μιχαλολιάκος, τονίζοντας πως  "η ιδεολογία μας είναι είναι ο λαϊκός εθνικισμός".
Ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής δήλωσε πως "Δεν αρνείται ότι έκανε θετική κριτική για τους χουντικούς", ωστόσο τόνισε πως "Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά των μεταναστών".
"Θα λάβουμε κανονικά μέρος στις εκλογές", υποστήριξε για να επισημάνει πως "Έχουμε ήδη ιδρύσει νέο κόμμα, την Εθνική Αυγή".
"Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και μέσα και έξω από τη φυλακή", δεσμεύθηκε για να επισημάνει, τέλος, πως "Δεν έχει ρίξει νερό στο κρασί του".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης