Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δ. Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ) - «Σιαμαίοι» οι κυβερνητικοί εταίροι - Υποπόδιο της Ν.Δ. το ΠΑΣΟΚ

Δ. Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ) - «Σιαμαίοι» οι κυβερνητικοί εταίροι - Υποπόδιο της Ν.Δ. το ΠΑΣΟΚ
Η τρόικα έχει λάβει διαβεβαιώσεις ότι θα επιτευχθεί συμφωνία, γι' αυτό ήρθε, τόνισε σε δηλώσεις του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ
Σιαμαίους χαρακτηρίζει τους κυβερνητικούς εταίρους ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, αποκαλώντας μάλιστα το ΠΑΣΟΚ υποπόδιο της Νέας Δημοκρατίας.
Σε δηλώσεις του στον σταθμό Alpha FM και κληθείς να σχολιάσει την έλευση της τρόικας στην Ελλάδα, σημείωσε ότι η τρόικα έλαβε κυβερνητικές διαβεβαιώσεις ότι θα υπάρξει συμφωνία, γι' αυτό ήρθε.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης ήταν λάβρος κατά της κυβέρνησης, δηλώνοντας ότι «το μόνο που ενδιαφέρει την κυβέρνηση μπροστά στο φάσμα της εκλογικής συντριβής στις Ευρωεκλογές που τους περιμένει, είναι να πάρει την υποστήριξη από τα διεθνή "στηρίγματά" της, πριν από την κάλπη».
Σε αυτόν τον λόγο, άλλωστε, απέδωσε και την έλευση της τρόικας, υποστηρίζοντας ότι ήρθε στην Αθήνα «αφού προηγουμένως πήρε από την κυβέρνηση τη διαβεβαίωση ότι, μετά το δήθεν «αντάρτικο», θα πάνε για συμφωνία άρον-άρον, μέχρι το Eurogroup, που είναι προγραμματισμένο για τις 10 Μαρτίου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης