Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσίπρας - Ο αγροτικός κόσμος πρέπει να συγκρουστεί με τις πολιτικές της κυβέρνησης

Τσίπρας - Ο αγροτικός κόσμος πρέπει να συγκρουστεί με τις πολιτικές της κυβέρνησης
Σε μια σειρά μέτρων για την ανακούφιση των αγροτών αναφέρθηκε ο κ. Τσίπρας
Την ανάγκη αυτοοργάνωσης του αγροτικού κόσμου για ενωτικός και συλλογικό αγώνα αλλά και σύγκρουση με τις πολιτικές της παρούσας κυβέρνησης, τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος συναντήθηκε με αντιπροσωπεία 32 αγροτικών συλλόγων Μακεδονίας-Θράκης.
Ακόμη ο κ. Τσίπρα αναφέρθηκε και στην ανάγκη μείωσης του ενεργειακού κόστους, στην ελάφρυνση της φορολογίας των αγροτών, στη στοχευμένη παραγωγή και τη σύναψη διακρατικών συμφωνιών προώθησης της αγροτικής παραγωγής καθώς και στη δημιουργία τράπεζας ειδικού σκοπού για την εξασφάλιση ρευστότητας του αγροτικού χώρου.
 Η αντιπροσωπεία των συλλόγων αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα ζητήματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο όπως το κόστος αγροτικής παραγωγής, εστιάζοντας στο αγροτικό πετρέλαιο και το ρεύμα, τη φορολογία, τονίζοντας ιδιαίτερα το θέμα της απαλλαγής από την φορολογία των ενισχύσεων, το ασφαλιστικό στο οποίο τόνισαν ότι είναι αδιανόητο να συνταξιοδοτούνται στα 67 έτη οι αγρότες, καθώς και την αδυναμία χορήγησης ανοιχτών δανείων με επιδοτούμενο επιτόκιο

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης