Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δ. Κουτσούμπας (ΚΚΕ) - Πρέπει να μπει τέλος στην αισχρή φοροληστεία των αγροτών

Δ. Κουτσούμπας (ΚΚΕ) - Πρέπει να μπει τέλος στην αισχρή φοροληστεία των αγροτών
Εξασφάλιστη των ελάχιστων εγγυημένων τιμών σε όλα τα αγροτικά προϊόντα ζήτησε ο γ.γ. του ΚΚΕ, ο οποίος έδωσε το «παρών» στο παναγροτικό συλλαλητήριο
Να μπει τέλος στην αισχρή φοροληστεία που συντελείται εις βάρος των αγροτών ζήτησε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος τάχθηκε στο πλευρό των αγροτών, δίνοντας το «παρών» στο παναγροτικό συλλαλητήριο.
Όπως τόνισε ο κ. Κουτσούμπας, «η κυβέρνηση οφείλει να αφουγκραστεί τη φωνή της αγωνιζόμενης αγροτιάς. Πρέπει να σταματήσει αυτή η αισχρή φοροληστεία σε βάρος του έλληνα αγρότη» και πρόσθεσε ότι πρέπει να εξασφαλιστούν ελάχιστες εγγυημένες τιμές σε όλα τα αγροτικά προϊόντα, έτσι ώστε να καλύπτουν το κόστος παραγωγής «για να μπορεί να ανασάνει, να μπορεί έστω να επιβιώσει σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία ο έλληνας αγρότης».
Ανέφερε, τέλος, ότι το κόμμα του «βρίσκεται στο πλευρό των αγωνιζόμενων αγροτών. Πρέπει να υπάρξει από σήμερα και κάθε μέρα μια μεγάλη λαϊκή συμμαχία η οποία να ανατρέψει τελικά την αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων και της Ευρωπαϊκής Ένωσης».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης