Τελευταία Νέα
Πολιτική

Π. Κουρουμπλής - Ποιος θα απολογηθεί για το έγκλημα σε βάρος του ελληνικού λαού;

Π. Κουρουμπλής - Ποιος θα απολογηθεί για το έγκλημα σε βάρος του ελληνικού λαού;
Τονίζει την ανάγκη να διεκδικήσει η χώρα μας ένα γενναίο κούρεμα του χρέους, αλλά και ένα οικονομικό πρόγραμμα που δεν θα αφορά τη διάσωση των τραπεζιτών
«Έστω και αργά, συνειδητοποίησαν το έγκλημα που συντελέστηκε εις βάρος του ελληνικού λαού», σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Κουρουμπλής, με αφορμή την έκθεση της Επιτροπής Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου για τις επιπτώσεις των μνημονίων, προσθέτοντας πάντως ότι «οι διαπιστώσεις δεν αρκούν».
«Ποιος θα απολογηθεί για τις ζωές που καταστράφηκαν; Ποιος θα απολογηθεί για τις χιλιάδες αυτοκτονίες και για όσους βυθίστηκαν στην κατάθλιψη; Ποιος θα απολογηθεί για τις δεκάδες χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις που έβαλαν λουκέτο και για το 1 εκατομμύριο και πλέον ανέργους της τελευταίας τετραετίας;», διερωτήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Υπογράμμισε τέλος την ανάγκη να διεκδικήσει η χώρα μας ένα γενναίο κούρεμα του χρέους, αλλά και ένα οικονομικό πρόγραμμα που δεν θα αφορά τη διάσωση των τραπεζιτών, αλλά της πραγματικής οικονομίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης