Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γ. Σγουρός (περιφερειάρχης Αττικής) - Αν κατέβω υποψήφιος, δεν πρόκειται να βάλω ταμπέλες

Γ. Σγουρός (περιφερειάρχης Αττικής) - Αν κατέβω υποψήφιος, δεν πρόκειται να βάλω ταμπέλες
Σε λίγες ημέρες θα λάβω την τελική απόφαση για το αν θα είμαι υποψήφιος για την περιφέρεια Αττικής, δήλωσε ο νυν περιφερειάρχης Αττικής
Ακόμη δεν έχει αποφασίσει αν θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Αττικής ο νυν περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός, ο οποίος σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ τόνισε ότι σε λίγες ημέρες θα λάβει τη σχετική απόφαση, τονίζοντας όμως ότι «εφόσον το ανακοινώσω, θα κατέβω ως αυτό που είμαι, δεν πρόκειται να βάλω ταμπέλες».
Πρόσθεσε ακόμη ότι «όλα αυτά τα χρόνια η Ν.Δ. με έχει τιμήσει με τη στάση της», ενώ εκτίμησε ότι η προεκλογική περίοδος δεν πρέπει να κρατάει περισσότερο από δύο μήνες και είναι ήδη πολύ μεγάλο το χρονικό διάστημα για να έχει αρχίσει η εκλογολογία από τον Ιούνιο.
Όσον αφορά την περιφέρεια Αττικής τόνισε ότι υπάρχει πλεόνασμα 317 εκατ. ευρώ για το 2013 και ανακοίνωσε ότι τα επίσημα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά το αργότερο τη μεθεπόμενη εβδομάδα.
Σημείωσε ακόμη ότι από το 2003 έχουν πληρωθεί όλα τα οφειλόμενα της περιφέρειας και έγινε σχεδιασμός βάσει του οποίου τα λεφτά θα πάνε μόνο σε έργα, όπως αντιπλημμυρικά, παιδικές χαρές και οδοποιία.
Πρόσθεσε δε, ότι μεταφέρθηκαν στο ταμείο επενδύσεων όσα έργα μπορούσαν να μεταφερθούν, χωρίς να δαπανάται το κεφάλαιο της Περιφέρειας.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης