Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πάγκαλος (πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ) – Αντίθετος με τη «σταυροδοσία»

Πάγκαλος (πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ) – Αντίθετος με τη «σταυροδοσία»
Αν δεν καταργηθεί ο σταυρός προτίμησης, δεν θα σταματήσει ποτέ να υπάρχει το πελατειακό σύστημα και η φαυλοκρατία στην Ελλάδα


Την πλήρη αντίθεση του στην απόφαση των κ.κ.Σαμαρά και Βενιζέλου για τη «σταυροδοσία» των υποψηφίων ενόψει των Ευρωεκλογών εξέφρασε σε δηλώσεις του ο πρώην βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Θ.Πάγκαλος.
Μιλώντας στο Βήμα Fm, ο κ.Πάγκαλος υποστήριξε χαρακτηριστικά ότι θεωρεί «κάθε προσπάθεια για την ενίσχυση του σταυρού προτίμησης ως οπισθοδρόμηση. Η σάρα και η μάρα μαζεύτηκε εκεί μέσα. Ντροπή!».
«Αν δεν καταργηθεί ο σταυρός προτίμησης, δεν θα σταματήσει ποτέ να υπάρχει το πελατειακό σύστημα και η φαυλοκρατία στην Ελλάδα» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Πάγκαλος, υπογραμμίζοντας πως «ο σταυρός προτίμησης είναι η ρίζα του κακού, διότι όσο αφήνουμε το σταυρό να υπάρχει ή να επεκτείνεται, πάμε πίσω στην πάλη κατά της πελατοκρατίας που συνεχίζει να υπάρχει και είναι η αιτία όλων των δεινών και της οικονομικής κρίσης».
«Εάν είναι αντισυνταγματική η ψήφος των μεταναστών, πρέπει να αλλάξει το Σύνταγμα» είπε ο κ.Πάγκαλος, σχολιάζοντας την απόφαση του ΣτΕ για την ψήφο των μεταναστών.
«Πρέπει να γίνει μια συνάντηση του πρωθυπουργού ως εκφραστή αυτής της πλειοψηφικής, συντριπτικά, άποψης των πολιτών με τον επικεφαλής του ΣτΕ και να του πει: «Ακούστε να δείτε, εδώ υπάρχει καταφανής διαφωνία του λαού με την απόφαση του δικαστηρίου και πρέπει να συμμορφωθείτε με την έκφραση του λαού και πέστε μας τι σας ενοχλεί, εάν δεν μπορείτε να συμμορφωθείτε για τυπικούς λόγους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Πάγκαλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης