Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΝΔ - Να καταλογιστούν ευθύνες στους συκοφάντες των διαρροών περί “βουλευτών με αδικαιολόγητα εμβάσματα στο εξωτερικό”

ΝΔ - Να καταλογιστούν ευθύνες στους συκοφάντες των διαρροών περί “βουλευτών με αδικαιολόγητα εμβάσματα στο εξωτερικό”
«Ο ελληνικός λαός οφείλει να γνωρίζει ποιοι, για ποιους λόγους επιλέγουν αυτή την ώρα να χτυπήσουν τη Ν.Δ.» τόνισε η εκπρόσωπος της Ν.Δ, Άννα Ασημακοπούλου
Ιδιαίτερη ικανοποίηση για την ΕΔΕ που διέταξε ο Χάρης Θεοχάρης σχετικά με τις διαρροές για τα εμβάσματα βουλευτών εξέφρασε η εκπρόσωπος της Ν.Δ. Άννα Ασημακοπούλου, τονίζοντας ότι πρέπει να καταλογιστούν ευθύνες στους συκοφάντες.
Όπως ανέφερε, πρέπει «να αποκαλυφθούν οι υπεύθυνοι που διακίνησαν τις απίθανες διαρροές περί “τριών βουλευτών της Ν.Δ. με αδικαιολόγητα εμβάσματα στο εξωτερικό”.
«Οι “τρεις βουλευτές της Ν.Δ.” περιορίστηκαν σήμερα σε έναν, που όμως, ήδη από τον Απρίλιο του 2013, χωρίς καν να διαθέτει καταθέσεις στο εξωτερικό, έχει δικαιολογήσει πλήρως στις αρμόδιες αρχές καταθέσεις και εισοδήματα από την εργασία του, έχει φορολογηθεί για αυτά και τα έχει δηλώσει στο Πόθεν Έσχες του», συμπλήρωσε η κ. Ασημακοπούλου.
Τέλος, η εκπρόσωπος ανέφερε ότι περιμένει ο έλεγχος άμεσα να ολοκληρωθεί και να δοθεί στη δημοσιότητα το  αποτέλεσμα της ΕΔΕ «και να καταλογιστούν ευθύνες προς τους συκοφάντες των απαράδεκτων διαρροών».
«Ο ελληνικός λαός οφείλει να γνωρίζει ποιοι, για ποιους λόγους επιλέγουν αυτή την ώρα να χτυπήσουν τη Ν.Δ.», κατέληξε.
 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης