Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΔΗΜΑΡ - "Φαίνεται να ανοίγει ένα παράθυρο ελπίδας στο Κυρπιακό"

ΔΗΜΑΡ -
Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ αναφέρθηκε και στις εξελίξεις που διαμορφώνονται στον χώρο της κεντρο-αριστεράς
«Φαίνεται να ανοίγει πάλι ένα παράθυρο ελπίδας, ένα παράθυρο συνεννόησης, που η Κύπρος το έχει ανάγκη. Και το έχει ανάγκη διπλά, στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύει», εκτίμησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ Χρήστος Μαχαίρας.
Ο κ. Μαχαίρας σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον ραδιοσταθμό Αθήνα 9,84, με αφορμή την επίσκεψη στην Αθήνα του Προέδρου της Κύπρου Νίκου Αναστασιάδη και τη διαφαινόμενη συμφωνία για νέες ενδοκοινοτικές συνομιλίες, τόνισε ότι «στην Κύπρο οι φωνές της λογικής δεν έσβησαν ποτέ».
Όσον αφορά τη μη επίτευξη συμφωνίας συνεργασίας της ΔΗΜΑΡ με τον Ανδρέα Λοβέρδο και τις πρωτοβουλίες του κόμματος για τη συγκρότηση του «τρίτου πόλου», ο εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «ο κ. Λοβέρδος έκανε την επιλογή του.
Τόνισε ακόμη ότι εδώ και καιρό έχουν αποχωρήσει από τη ΔΗΜΑΡ τα στελέχη που δήλωσαν ότι υποστηρίζουν τους «58» και δεν είναι πια μέλη του κόμματος.
«Κοιτάξτε... παγκοσμίως, η έννοια του "ολίγον μέλος" αγνοείται. Δεν υπάρχει. Ή είσαι μέλος του ΠΑΣΟΚ ή είσαι μέλος της ΔΗΜΑΡ ή εντάσσεσαι στους 58. Έχουν κάνει ήδη την επιλογή τους. Καλή επιτυχία, αλλά υποστηρίζουν πλέον μιαν άλλη εκλογική σύμπραξη, ανταγωνιστική προς τη ΔΗΜΑΡ», είπε ο κ. Μαχαίρας.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης