Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τη στήριξη των κινητοποιήσεων των αγροτών ζήτησε ο Δ. Κουτσούμπας (ΚΚΕ) - Κοροϊδία τα μέτρα της κυβέρνησης

Τη στήριξη των κινητοποιήσεων των αγροτών ζήτησε ο Δ. Κουτσούμπας (ΚΚΕ) -  Κοροϊδία τα μέτρα της κυβέρνησης
Κοροϊδία και στάχτη στα μάτια χαρακτήρισε τα μέτρα της κυβέρνησης ο γ.γ. του ΚΚΕ
Να στηρίξουν τον αγώνα τον αγροτών κάλεσε όλες τις επαγγελματικές τάξεις και τους εργαζομένους ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος βρέθηκε σήμερα στο μπλόκο της Νίκαιας, προκειμένου να οικοδομηθεί μια λαϊκή συμμαχία χωρίς επαγγελματικούς και κομματικούς διαχωρισμούς.
Μάλιστα, χαρακτήρισε τα μέτρα της κυβέρνησης για τους αγρότες κοροϊδία και «στάχτη στα μάτια» και τόνισε ότι ο αγώνας τους είναι δίκαιος και πρέπει να συνεχιστεί.
Παράλληλα, ζήτησε να μην γίνει κανένας πλειστηριασμός και καμία κατάσχεση, να δοθεί αφορολόγητο πετρέλαιο και κατώτερες εγγυημένες τιμές για την επιβίωσή τους.
Επίσης, ζήτησε να αποσυρθούν και οι δυνάμεις καταστολής, σημειώνοντας ότι και οι ένστολοι είναι παιδιά του λαού και δεν θα πρέπει να έρχονται σε αντιπαράθεση με τους αγρότες.
Σημειώνεται ότι για αύριο έχει προγραμματιστεί πανελλήνια συνάντηση εκπροσώπων των μπλόκων στο Πνευματικό Κέντρο Νίκαιας για καλύτερο συντονισμό του αγώνα, ενώ για την Κυριακή το μεσημέρι έχει απευθυνθεί πρόσκληση προς φορείς και πολίτες να συμμετάσχουν σε παλλαϊκό συλλαλητήριο με σημείο συγκέντρωσης το μπλόκο της Νίκαιας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης