Τελευταία Νέα
Πολιτική

"Αιχμές" ΠΑΣΟΚ προς κυβέρνηση - "Εάν οι αλλαγές είχαν γίνει νωρίτερα θα είχε αποφευχθεί η μεγάλη αναστάτωση στον αγροτικό κόσμο"

Παράλληλα τονίζει ότι θα επιμείνει να υπάρξουν αλλαγές και σε ανάλογα θέματα που αφορούν τα νοικοκυριά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις
«Οι σημερινές θετικές εξαγγελίες τις Κυβέρνησης για βελτιώσεις στο φορολογικό καθεστώς των αγροτών, υλοποιούν σε σημαντικό βαθμό τα θέματα που θέσαμε με την πρόσφατη ανακοίνωσή μας, αλλά και με σειρά κοινοβουλευτικών παρεμβάσεών μας», τονίζει σε ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.
«Εάν οι αλλαγές αυτές είχαν γίνει και νωρίτερα θα είχε αποφευχθεί μια μεγάλη αναστάτωση που προκλήθηκε στον αγροτικό κόσμο» προσθέτει το ΠΑΣΟΚ
Παράλληλα το ΠΑΣΟΚ αφήνει σαφείς αιχμές προς την κυβέρνηση επισημαίνοντας ότι το μήνυμα είναι ότι οι αρμόδιοι Υπουργοί πριν πάρουν αποφάσεις θα πρέπει να τις συζητούν και στο εσωτερικό των κοινοβουλευτικών ομάδων που στηρίζουν την Κυβέρνηση, αλλά και με τους αρμόδιους Κοινωνικούς φορείς.
Τέλος σημειώνει ότι ευνόητο είναι ότι θα επιμείνουμε να υπάρξουν αλλαγές και σε ανάλογα θέματα που αφορούν τα νοικοκυριά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις (π.χ. υπερβολικά πρόστιμα, συγκεντρωτικές καταστάσεις, υπολογισμός φόρου υπεραξίας κ.α) ενώ παράλληλα ότι για τα θέματα αυτά είναι αναγκαίο να γίνει σύντομα η συνάντηση που έχει ζητήσει με τον Υπ. Οικονομικών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης