Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αισιόδοξος ο Σ. Κεδίκογλου για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα - "Είμαστε καλύτερα ακόμη και από τις αρχικές εκτιμήσεις"

Αισιόδοξος ο Σ. Κεδίκογλου για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα -
Παράλληλα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών
«Η υλοποίηση των δεσμεύσεών μας έχει προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό και σε ορισμένα ζητήματα είμαστε καλύτερα ακόμη και από τις αρχικές εκτιμήσεις», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, και εκτίμησε πως θα είμαστε έτοιμοι πριν το Eurogroup.
Αναφορικά με το θέμα της βιωσιμότητας του χρέους είπε πως «εμείς θέλουμε υλοποίηση της συμφωνίας του Eurogroup το Νοεμβρίου του 2012, που λέει υλοποίηση των δεσμεύσεων για τη μείωση του χρέους, χωρίς δημοσιονομικά μέτρα».
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “Βήμα FM” ο κ. Κεδίκογλου τόνισε ότι «τρόποι υπάρχουν πολλοί. Θα καθίσουμε να τους δούμε ποιος είναι ο καλύτερος, αλλά ο στόχος θα είναι δεδομένος. Γιατί όταν θα εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα του χρέους, τότε ουσιαστικά θα έχουμε βγει από τα μνημόνια. Και θεωρούμε ότι μπορεί να αλλάξει το κλίμα. Και αυτό, διότι έχουμε λάβει όλες τις απαραίτητες, πλην δύσκολες αποφάσεις, χωρίς να έχουν φανεί τα χειροπιαστά αποτελέσματα των θυσιών των πολιτών στην καθημερινότητά τους. Τώρα αρχίζουν να φαίνονται. Και σιγά-σιγά, το ένα στοιχείο μετά το άλλο, ο ένας δείκτης μετά τον άλλο, και ο ένας εκτιμητής μετά τον άλλο, αρχίζουν και πολλαπλασιάζουν τις θετικές ενδείξεις για την ελληνική οικονομία».
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, σημειώνοντας ότι «το έχει ξεκαθαρίσει ο πρωθυπουργός με τον καλύτερο τρόπο, με κάθετο και απόλυτο τρόπο, ότι θέλουμε να τελειώσουμε τη δουλειά μας και την τετραετία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης