Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κεδίκογλου (κυβερνητικός εκπρόσωπος) – Κανένας υπουργός δεν πάει στην Κεφαλονιά για πασαρέλα

Κεδίκογλου (κυβερνητικός εκπρόσωπος) – Κανένας υπουργός δεν πάει στην Κεφαλονιά για πασαρέλα
Προσωρινή λύση οι σκηνές στο νησί


Τις δράσεις της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της κατάστασης στην Κεφαλονιά υπεραμύνθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, ο οποίος απέρριψε κατηγορηματικά τα περί πασαρέλας.
«Κανένας υπουργός δεν πάει για πασαρέλα. Πάει για να κάνει δουλειά και να δώσει οδηγίες επιτόπου», είπε ο κ.Κεδίκογλου σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1, κάνοντας λόγο για τεράστια προσπάθεια εκ μέρους του κρατικού μηχανισμού.
Σε ότι αφορά τις επικρίσεις σχετικά με τις σκηνές που στήθηκαν στο νησί, ο κ. Κεδίκογλου διαβεβαίωσε ότι πρόκειται για μια προσωρινή λύση, και τόνισε ότι οι πληγέντες «δεν πρόκειται να μείνουν σε σκηνές», αναφέροντας ότι φτάνουν ήδη κοντέινερ.
Χαρακτήρισε ακόμη απαράδεκτες τις χθεσινές φήμες για επικείμενο σεισμό.
«Μετά από αυτό το όργιο φημολογίας συζητούσαμε με τον Άδωνι Γεωργιάδη ότι πρέπει να υπάρξει και ψυχολογική υποστήριξη» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο οποίος ανακοίνωσε ότι πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί τετραψήφιο νούμερο, στο οποίο θα μπορούν να καλούν οι σεισμόπληκτοι και να ενημερώνονται για το πώς θα αξιοποιούν τη βοήθεια που προσφέρει η Πολιτεία.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης