Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΔΗΜΑΡ - Μήνυμα Κουβέλη προς τους διαφωνούντες να προστατεύσουν την δημόσια εικόνα του κόμματος

ΔΗΜΑΡ - Μήνυμα Κουβέλη προς τους διαφωνούντες να προστατεύσουν την δημόσια εικόνα του κόμματος
Παράλληλα ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ συνεχίζει τις επαφές του με πρόσωπα και φορείς προκειμένου να πετύχει συνεργασίες
Μήνυμα στα στελέχη της που συγκρότησαν την Αριστερή Μεταρρυθμιστική Κίνηση προς στήριξη των «58» έστειλε η ΔΗΜΑΡ, καλώντας τα να «αποτρέψουν ενέργειες οι οποίες αντικειμενικά υπονομεύουν το δημοκρατικό τρόπο λειτουργίας και δράσης του κόμματος».
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Εκτελεστική Επιτροπή μετά από σημερινή της συνεδρίαση τονίζεται ότι «είναι βέβαιο πως ακόμα και όσοι διαφώνησαν με τις επιλογές του συνεδρίου θα προστατεύσουν τη δημόσια εικόνα της ΔΗΜΑΡ, θα αποτρέψουν ενέργειες οι οποίες αντικειμενικά υπονομεύουν το δημοκρατικό τρόπο λειτουργίας και δράσης του κόμματος».
Παράλληλα ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης συνεχίζει τις επαφές του με πρόσωπα και φορείς προκειμένου να πετύχει συνεργασίες.
Όπως έγινε γνωστό «στις περισσότερες περιπτώσεις υπάρχει κατ' αρχήν συμφωνία για συμπαράταξη και συζητείται ήδη το προγραμματικό πλαίσιο».
Σε σχέση με τις περιφερειακές εκλογές εκφράστηκε η ανάγκη να επιταχυνθεί η συγκρότηση των ψηφοδελτίων και κατατέθηκε κείμενο-πλαίσιο για τον τρόπο που αντιλαμβάνεται η ΔΗΜΑΡ την τοπική αυτοδιοίκηση.
Υπογραμμίσθηκε, μάλιστα, ότι η δημοψηφιστική λογική για τις αυτοδιοικητικές εκλογές που προωθούν άλλα κόμματα αναπαράγει τα αδιέξοδα του παρελθόντος και επισημάνθηκε ότι η ΔΗΜΑΡ επιδιώκει συμπαρατάξεις στη βάση προγραμματικών συμφωνιών.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης