Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χαρακόπουλος (αναπλ. υπ. Αγροτ. Ανάπτυξης) - Αδικαιολόγητες οι αυξήσεις τιμών στο γάλα

Χαρακόπουλος (αναπλ. υπ. Αγροτ. Ανάπτυξης) -  Αδικαιολόγητες οι αυξήσεις τιμών στο γάλα
«Δεν είναι περίεργο που το τελευταίο διάστημα υπάρχουν ανατιμήσεις στην τιμή του φρέσκου γάλακτος;», διερωτήθηκε ο κ. Χαρακόπουλος
Την αντίθεσή του στην επιμήκυνση της διάρκειας ζωής του φρέσκου γάλακτος επανέλαβε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάξιμος Χαρακόπουλος από τη Θεσσαλονίκη, ενώ έκανε λόγο για «αδικαιολόγητες αυξήσεις» στην τιμή του.
«Δεν είναι περίεργο που το τελευταίο διάστημα υπάρχουν ανατιμήσεις στην τιμή του φρέσκου γάλακτος; Μήπως σημαίνει ότι οι όποιες μελλοντικές μειώσεις θα επαναφέρουν τις τιμές στα σημερινά επίπεδα;», διερωτήθηκε ο κ. Χαρακόπουλος στο περιθώριο ημερίδας που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Agrotica.
Το ερώτημα, όπως είπε, είναι εύλογο ιδιαίτερα τη στιγμή που γίνεται αυτή η συζήτηση για την επιμήκυνση της διάρκειας ζωής του φρέσκου γάλακτος.
Ο αναπληρωτής υπουργός ανέφερε ακόμη πως θα πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπ’ όψιν οι αντιρρήσεις των παραγωγών, αλλά και των εκπροσώπων συνεταιριστικών γαλακτοβιομηχανιών που αντιτίθενται, όπως είπε, στην πρόταση για θέσπιση γάλακτος 2-3 ημερών.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης