Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επίθεση Βούλτεψη (NΔ) κατά ΣΥΡΙΖΑ για τους σεισμοπαθείς της Κεφαλονιάς -

Επίθεση Βούλτεψη (NΔ) κατά ΣΥΡΙΖΑ για τους σεισμοπαθείς της Κεφαλονιάς -
«Βγάλατε ανακοινώσεις για τον ΑΔΜΗΕ, τη ΔΕΗ, την Ιερισσό, ακόμα και για μια απόφαση του ΚΑΣ για το ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης - πουθενά η Κεφαλονιά» κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ η κα Βούλτεψη
Με κατηγορίες κατά του ΣΥΡΙΖΑ ότι αγνόησε τους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς, την ώρα που ασχολείτο με «τους λαθρομετανάστες, άοπλους εισβολείς στο Φαρμακονήσι», παρενέβη διάρκεια της συζήτησης για την επερώτηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την ανεργία των νέων, η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη.
Με αφορμή την αναφορά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Κουρουπλή ότι «οι σεισμόπληκτοι της Κεφαλονιάς διαμαρτύρονται πως η Πολιτεία δεν τους προσφέρει παρά ένα μπουκάλι νερό», η κα Βούλτεψη παρατήρησε πως «είναι η πρώτη φορά που μιλάτε για την Κεφαλονιά, ενώ έχετε εκδώσει 14 ανακοινώσεις για το Φαρμακονήσι και τους λαθρομετανάστες, έχετε κάνει διαδηλώσεις, έχετε κάνει άνω-κάτω τη Βουλή, επειδή χρησιμοποιούν οι Τούρκοι ως όπλο τους, άοπλους εισβολείς στο Φαρμακονήσι».
«Όλα τα κόμματα έστειλαν αντιπροσωπείες τους στην Κεφαλονιά. Εσείς βγάλατε ανακοινώσεις για τον ΑΔΜΗΕ, τη ΔΕΗ, την Ιερισσό, ακόμα και για μια απόφαση του ΚΑΣ για το ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης - πουθενά η Κεφαλονιά» κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ η κα Βούλτεψη.
«Από την πρώτη στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε ανακοίνωση και κάλεσε τα μέλη του να συνδράμουν εθελοντικά στην αποκατάσταση των ζημιών» απάντησε ο Δημήτρης Στρατούλης. Με δεύτερη δε ανακοίνωσή του, όπου κατήγγειλε τον πρωθυπουργό ότι επισκέφθηκε την Κεφαλονιά για επικοινωνιακούς λόγους, ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε και δώδεκα προτάσεις για την ανακούφιση και στήριξη των σεισμοπαθών».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης