Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σ. Κεδίκογλου (κυβ. εκπρόσωπος) - Κλίμα καταστροφολογίας καλλιεργεί ο ΣΥΡΙΖΑ - Υπονομεύει την εθνική προσπάθεια

Σ. Κεδίκογλου (κυβ. εκπρόσωπος) - Κλίμα καταστροφολογίας καλλιεργεί ο ΣΥΡΙΖΑ - Υπονομεύει την εθνική προσπάθεια
Για συνιστώσα οικονομικής τρομοκρατίας έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σημειώνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να λύσει πρώτα τα εσωτερικά του προβλήματα
Έντονη κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ άσκησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, κατηγορώντας τον για καλλιέργεια κλίματος καταστροφολογίας, αλλά και ότι υπονομεύθει την εθνική προσπάθεια.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του στον σταθμό Real Fm, ο ΣΥΡΙΖΑ υπονομεύει την εθνική προσπάθεια «όταν αμφισβητεί τα αποτελέσματα των θυσιών των Ελλήνων, όταν λέει ότι δεν υπάρχει πρωτογενές πλεόνασμα, όταν λέει ότι η καταστροφή είναι αναπόφευκτη».
Μάλιστα, αναφερόμενος στην ομιλία του πρωθυπουργού στην Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας, όπου έκανε λόγο για κλίμα μιζέριας, σημείωσε «Θα προσθέσω εγώ "και καταστροφολογίας" και ξέρετε πολύ καλά ότι υπάρχει και η ψυχολογική παράμετρος στις αγορές. Προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα κλίμα αβεβαιότητας. Αυτό δεν υπονομεύει την εθνική προσπάθεια για να βγούμε από την κρίση; Πέστε μου πώς να συνδιαλλαγούμε;», διερωτήθηκε.
Ο κ. Κεδίκογλου αναφέρθηκε ακόμη και στην ύπαρξη «συνιστώσας οικονομικής τρομοκρατίας» και πρόσθεσε ότι όταν ακούς την Αριστερή Πλατφόρμα να καταδικάζει, να επιτίθεται δριμύτατα σε κάποιες απόπειρες επίδειξης πραγματισμού από άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, θα έλεγα ότι πρέπει πρώτα να λύσουν τα εσωτερικά τους προβλήματα. Να διαλεχτούν μεταξύ τους και μετά ευχαρίστως, θα ήταν μάλιστα πολύ ευπρόσδεκτο, αν κάποια στιγμή ψήφιζαν και κάποια μεταρρύθμιση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης