Τελευταία Νέα
Πολιτική

Εκνευρισμός στο Μαξίμου από τις πληροφορίες για «μυστική συνάντηση» του πρώην πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή με τον Α. Τσίπρα (ΣΥΡΙΖΑ)

Εκνευρισμός στο Μαξίμου από τις πληροφορίες για «μυστική συνάντηση» του πρώην πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή με τον Α. Τσίπρα (ΣΥΡΙΖΑ)
Δεν είναι η πρώτη φορά που έρχονται στο προσκήνιο πληροφορίες για επαφές του Αλέξη Τσίπρα με τον πρώην πρωθυπουργό
Εκνευρισμό έχουν προκαλέσει στο Μέγαρο Μαξίμου , οι πληροφορίες περί συνάντησης του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, με τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.
Οι φήμες έχουν ενοχλήσει τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, την ώρα που επιλέγει να κλιμακώσει την αντιπαράθεσή του με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενόψει των διπλών εκλογών του Μαΐου.
Δεν είναι η πρώτη φορά που έρχονται στο προσκήνιο πληροφορίες για επαφές του Αλέξη Τσίπρα με τον πρώην πρωθυπουργό.
Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο θέμα του περιοδικού «Επίκαιρα», οι δύο άντρες συναντήθηκαν πριν το τέλος του 2013 στο διαμέρισμα του κ. Καραμανλή, στον Λυκαβητό, και μάλιστα με πρωτοβουλία του ιδίου, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Κ. Καραμανλής εξέφρασε στον κ. Τσίπρα την έντονη ανησυχία του για την πορεία της χώρας, με αφορμή τις εξελίξεις στην Ευρώπη.
Οι δύο πλευρές διαψεύδουν ανεπίσημα τις συνάντησης, ενώ προς το παρόν δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για το θέμα, είτε από την Κουμουνδούρου, είτε από το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού και αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας.
Πάντως χθες ο πρωθυπουργός, έσπευσε να αποκλείσει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.
Σε αυτό το σκηνικό ακραίας πόλωσης που προωθεί το Μαξίμου, το τελευταίο που χρειάζεται είναι οι φήμες για προσέγγιση του Κ. Καραμανλή με τον Αλέξη Τσίπρα…

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης