Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δημιουργία Ξανά - Να γίνει δημόσια η διαπραγμάτευση κυβέρνησης - τρόικας

Δημιουργία Ξανά -  Να γίνει δημόσια η διαπραγμάτευση κυβέρνησης - τρόικας
H «Δημιουργία, ξανά!» καλεί κυβέρνηση και τρόικα να ανοίξουν επιτέλους τα χαρτιά τους και να μιλήσουν πλέον δημόσια
«Παρά τη θριαμβολογία της κυβέρνησης για το πρωτογενές πλεόνασμα «ακορντεόν», οι δόσεις πάλι καθυστερούν» τονίζει σε σχετική ανακοίνωση της η Δημιουργία Ξανά και προσθέτει ότι «ο καθένας ερμηνεύει όπως τον συμφέρει την καθυστέρηση».
Ακόμη σχετικά με τη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με την τρόικα το κόμμα του Τζήμερου σημειώνει ότι «αυτοί που ελπίζουν στον ξένο «από μηχανής θεό» βλέπουν την τρόικα να σκληραίνει επιτέλους τη στάση της, ζητώντας πλέον πραγματικές μεταρρυθμίσεις πριν εγκρίνει χρηματοδότηση, αντιλαμβανόμενη ότι το πολυδιαφημισμένο λογιστικό πλεόνασμα δεν είναι ούτε χρήσιμο, ούτε διατηρήσιμο, αν δεν συνυπάρχει με προϋποθέσεις παραγωγής και οικονομικής δραστηριότητας».
Παράλληλα η «Δημιουργία, ξανά!» καλεί κυβέρνηση και τρόικα να ανοίξουν επιτέλους τα χαρτιά τους και να μιλήσουν πλέον δημόσια.
«Συζητήσεις για την οικονομία πίσω από κλειστές πόρτες δεν μπορούν να γίνονται πλέον ανεκτές, ούτε δευτερόλεπτο. Και οι δυο πλευρές καλούνται να δημοσιοποιήσουν το σχέδιό τους για τη χώρα» καταλήγει η ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης